STOCKHOLM SWECAMP FLOTTSBRO

Upptäck Stockholm Swecamp Flottsbro: Ett Vinterparadis Nära Staden

Stockholm Swecamp Flottsbro, beläget bara 15 kilometer från hjärtat av Stockholm City, erbjuder en unik kombination av stadsnära bekvämligheter och friluftsliv. Denna helårsöppna anläggning blir en vinteridyll under de kalla månaderna, med möjligheter till alpin skidåkning och andra vinteraktiviteter.

Mysiga och Välutrustade Stugor

På campingen kan gäster välja mellan vinterbonade stugor som rymmer 2 till 6 personer. Flera av dessa stugor är modernt inredda och utrustade med WC, dusch, kök för matlagning och en mysig liten altan, vilket ger en hemtrevlig och komfortabel vistelse.

Skidåkning för Alla Nivåer

Med faciliteter för att hyra både skidor och snowboard, är Stockholm Swecamp Flottsbro ett perfekt ställe för vintersportentusiaster. Skidanläggningen erbjuder fem nedfarter och tre liftar, vilket gör det till ett idealiskt ställe för både vuxna och barn att njuta av skidåkning oavsett skicklighetsnivå.

En Plats för Alla Åldrar

Stockholm Swecamp Flottsbro är en destination som välkomnar alla – från den entusiastiska skidåkaren till familjen på vintersemester. Dess närhet till Stockholm City kombinerat med den vackra naturen och utmärkta vinterfaciliteter, gör det till en uppskattad plats för både avkoppling och aktivitet.

Sammanfattning

Stockholm Swecamp Flottsbro är en idealisk destination för de som söker en vinterupplevelse nära staden. Med sina mysiga, välutrustade stugor och mångsidiga skidmöjligheter, erbjuder denna camping en perfekt balans mellan avkoppling och äventyr, lämplig för såväl familjer som enskilda besökare.

Hitta hit

Häggstavägen 20 14132 Huddinge
08-535 327 00
info@flottsbro.se
Webbplats
Kordinater: 59.2309523, 17.8824002
Kordinater: 59°13’51.43″N, 17°52’56.64″E

Information

Pris från: 280 SEK
Antal campingplatser: 65 st
Antal campingplatser med elektricitet: 65 st
Säsong: Året om

Faciliteter

  • Elplatser
  • Strand
  • Kiosk
  • Lekplats
  • Minigolf
  • Stugor
  • Restaurang
  • Handikappanpassad