VÄSTERVIK RESORT – LYSINGSBADET

Västervik Resort: Tidlös Tillflyktsort Där Hav Möter Land

Välkommen till Västervik Resort, en äkta pionjär inom svensk camping, en plats som sedan 1933 har varit synonymt med enkelhet, avkoppling och naturnärhet. Vår anrika camping ligger på Sveriges östkust, en plats där land möter hav, och där solnedgången i nordväst och saltstänkta hår är vardagslyx. Här, bland Korpaholmarnas solvarma klippor, finner du inte bara en camping, utan en bubblande källa av glädje och hjärtliga skratt.

I nästan ett århundrade har folk kommit hit för att njuta av skönheten och stillheten, för att skapa minnen som varar livet ut. Vi värdesätter varje besök, för vi förstår att varje gäst bidrar till vår gemensamma historia, att varje stund här planterar ett frö av oförglömliga upplevelser.

Här, i denna oas, får du uppleva friheten att vara precis där du är, att finna glädje i det lilla bland det stora, och att få tid. Tid för familj, tid för reflektion, tid för att göra precis allt eller ingenting alls.

Välkommen till Västervik Resort, den skimrande juvelen i Sveriges vackraste skärgård, där varje besök blir en del av vår stolta tradition och varje ögonblick är en skatt att bevara.

Hitta hit

Lysingsvägen 59352 Västervik
0490-25 80 00
vastervikresort@vastervik.se
Webbplats
Kordinater: 57.7382861, 16.6685893
Kordinater: 57°44’17.83″N, 16°40’6.92″E

Information

Pris från: 360 SEK
Antal campingplatser: 900 st
Antal campingplatser med el: 900 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi