HOTINGS CAMPING

Charmig Camping vid Hotingsjön, Perfekt för En Avkopplande Getaway

Upptäck vår charmiga campingplats belägen vid den pittoreska Hotingsjön, bara 15 mil norr om Östersund, nära den vältrafikerade E45. Hoting, placerat i Ångermanlands nordvästra hörn, välkomnar dig med öppna armar.

Vår camping är strategiskt placerad längs infarten till Hoting från söder, med bekväm närhet till en bensinstation och en butik, och endast 2 km från Hotings centrum.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en camping som är öppen året runt, med 25 mysiga stugor för självhushåll och rymliga platser för husvagnar, varav 16 med tillgång till el (10 A).

För din bekvämlighet finns en servicebyggnad med dusch, WC, kök och tvättstuga.

Upptäck och Njut:

  • Fiskeäventyr i Hotingsjön med möjlighet att fånga arter som laxöring och regnbåge. ”Put and Take” fiske erbjuds även på campingen (Lojsinit), med fiskekort tillgängliga i receptionen.
  • En dag fylld av skratt och underhållning på Barnens Motorland, eller testa din skicklighet i minigolf eller frisbeegolf.
  • Historiska promenader runt Lojsinit där du kan utforska fornnordiska hus och fångstgropar. Avsluta dagen med ett dopp från vår badplats, komplett med hopptorn och bryggor, eller njut av en grillkväll vid en av våra grillplatser.

Välkommen till en oförglömlig vistelse på Hotings Camping!

Hitta hit

Västra Hoting 325 83351 Hoting
0671-102 48
hotingscamping@telia.com
Webbplats
Kordinater: 64.1058474, 16.1764644
Kordinater: 64°6’21.05″N, 16°10’35.27″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 24 st
Antal campingplatser med el: 24 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi