HAMMARSTRANDS CAMPING

Hammarstrands Camping: Naturskön Vistelse med Stugby, Fiske och Café

Upplev naturens stillhet och fågelsång på Hammarstrands Camping varje morgon. Belägen mitt i den vackra naturen intill Indalsälven, erbjuder vår camping en avkopplande miljö med fantastisk utsikt och en myggfri upplevelse. Vi ligger centralt i Ragundadalen, en timme från både Östersund och Sundsvall.

På Hammarstrands Camping finns 30 elplatser och idylliska, lugna tältplatser vid floden. Vi har stugor för 2-4 personer och hus för 2-9 personer, tillgängliga för både kortare och längre vistelser. Campingen är väl belyst och har ett nyligen renoverat, uppvärmt servicehus i modern stil med toaletter, duschar, handikappfaciliteter, fullt utrustat kök och tvättmöjligheter. Duscherna är gratis, rymliga och varma för våra gäster.

Vårt café i receptionen erbjuder fika, bakverk, glass, och smårätter som toast och nederländska specialiteter. Middag kan avnjutas på plats eller tas med till din egen campingplats. Frukost och nybakat bröd kan även beställas, liksom frukostbuffé för större grupper.

På campingen kan du simma i Indalsälven, med en strand en bit bort. I närheten i Hammarstrand finns alla nödvändiga bekvämligheter som butiker, apotek och mer. Hundar är välkomna och kan bada i floden eller använda vår hundagilitybana.

Besök vår butik för lokala produkter och workshops. Campingen är öppen året runt, med möjlighet att boka både kortare och längre vistelser, inklusive säsongsplatser.

För mer information, kontakta oss via e-post eller telefon.

Varmt välkomna till en härlig upplevelse hos oss på Hammarstrands Camping!

Hitta hit

Koppelhällsvägen 18 84432 Hammarstrand
076-825 93 20
info@goragunda.com
Webbplats
Kordinater: 63.120672, 16.344093
Kordinater: 63°7’14.42″N, 16°20’38.73″E

Information

Pris från: 220 SEK
Antal campingplatser: 40 st
Antal campingplatser med elektricitet: 30 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Stugor

Restaurang

Säsongsplatser sommar och vinter