RÅBOCKA FAMILJECAMPING

RÅBOCKA FAMILJECAMPING

Välkommen till Råbocka Familjecamping – En skånsk kustpärla

Nestlad på Skånes idylliska västkust, strax utanför Ängelholm, finner du Råbocka Familjecamping. Här, omgiven av en naturskön sandskog och endast en kort promenad (300 meter) från havets böljande blå, erbjuds en unik kombination av avkoppling och aktivitet.

Boende för alla smaker

Råbocka har allt för att göra din vistelse komfortabel. Med sina 300 elplatser, 25 speciella tältområden och 14 välutrustade stugor, finner varje besökare sitt ideala boende. För de fyrbenta medföljarna erbjuds speciella hundvänliga stugor.

Aktiviteter och avkoppling

Dagarna kan spenderas med promenader i skogen, avkoppling på stranden, eller en utmanande runda på vår 15-håls äventyrsgolf. För de minsta besökarna väntar roliga aktiviteter i barnklubben under sommarmånaderna. Och när solen går ner? Låt dig svepas med i rytmerna på våra populära danskvällar varje lördag under högsäsong.

Smaka på Skåne

Efter dagens äventyr, varför inte njuta av något gott på vårt café? Eller kanske en kall dryck i puben? För de sötsugna erbjuder vi läckra glassorter från det lokala Engelholms glas.

Historien och omgivningen

Råbocka har varit en populär destination sedan 1940-talet. Från vår camping är det enkelt att utforska allt vad regionen har att erbjuda – från shopping i Ängelholm till spännande utflykter till platser som Bostad/Torekov, Helsingborg/Helsingor och natursköna Kullaberg. Missa inte Hallandsåsen och Bjärehalvön, kända för sina charmiga gårdsbutiker, skickliga hantverkare och pittoreska kaféer.

Varmt välkomna till en oförglömlig upplevelse på Råbocka Familjecamping!

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade
✅ Lekplats
✅ Café
✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Hundar välkomna
✅ Servicebutik
✅ Kiosk
✅ Skötrum för spädbarn

✅ Strand och bad
✅ Barnaktiviteter
✅ Trådlöst internet
✅ Kreditkort accepteras

Boende

✅ Husbil
✅ Husvagn
✅ Stuga
✅ Tält

✅ Antal tomter 250
✅ Antal stugor 0
✅ 100