BORRBYSTRAND CAMPING

Välkommen till Borrbystrand Camping

Beläget i det vackra natur- och konstnärsparadiset Österlen, erbjuder Borrbystrand Camping en idyllisk plats för avkoppling, äventyr och kulturella upplevelser. Denna campinganläggning ligger vid en härlig sandstrand och erbjuder nära tillgång till uppfriskande dopp i Östersjön. Med bara tre mil till Ystad är det en perfekt destination för både korta och längre vistelser.

Camping vid Sandstranden

En av de stora lockelserna med Borrbystrand Camping är dess direkta tillgång till en fantastisk sandstrand. Här kan ni njuta av svalkande bad i Östersjön, solbadning och långa promenader längs vattenbrynet. Stranden är perfekt för både vuxna och barn, och erbjuder en naturskön plats för avkoppling och njutning.

En Plats för Alla

Borrbystrand Camping har något för alla, med 145 campingtomter och 8 stugor som ger möjlighet till en bekväm och trivsam vistelse. Oavsett var ni väljer att slå läger, har ni alltid nära till det centralt placerade servicehuset som erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter.

Aktiviteter för Stora och Små

Här finns ett stort utbud av aktiviteter som passar både stora och små. Som gäst kan ni njuta av utomhuspingis, shuffleboard, och en lekplats med hinderbana och lekstuga. Dessutom finns ett stort 4-i-rad-spel och utomhus-schack som är populära bland både barn och vuxna. För de som gillar boule, finns en boulebana där klot kan lånas i receptionen. Även kubbspel finns att tillgå för roliga stunder med familj och vänner.

Sport och Motion

För de mer aktiva finns möjlighet att hyra tennisbanan mot en avgift. Hoppcyklar är också tillgängliga för spännande och energiska aktiviteter. Dessa faciliteter gör Borrbystrand Camping till en idealisk plats för att hålla sig aktiv och njuta av utomhuslivet.

Evenemang och Sociala Aktiviteter

Under sommaren arrangerar Borrbystrand Camping flera evenemang, inklusive grillkvällar och midsommarfirande. Dessa aktiviteter skapar en social och festlig atmosfär där gästerna kan träffas, umgås och skapa minnesvärda stunder tillsammans.

Österlens Kultur- och Naturutbud

Borrbystrand Camping ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kultur- och naturutbud. Området är ett paradis för konstälskare och naturentusiaster, med utflyktsmål som slott, herrgårdar och folkliga marknader inom räckhåll. Servicebyggnaden på campingen är av hög kvalitet, vilket gör vistelsen ännu bekvämare.

Sevärdheter i Närområdet

Ni har nära till ikoniska sevärdheter som Ale stenar, Dag Hammarskjölds Backåkra och Glimmingehus. Dessa platser erbjuder en inblick i Sveriges historia och kultur, och är väl värda ett besök. För de som vill utforska mer, ligger den charmiga kulturstaden Ystad bara tre mil bort, medan Simrishamn nås på två mil.

En Perfekt Destination Året Runt

Oavsett årstid är Borrbystrand Camping en underbar destination. På sommaren är stranden och de många utomhusaktiviteterna huvudattraktionen. Hösten bjuder på fantastiska färger och en chans att njuta av den friska luften i lugnare tempo. På vintern kan området erbjuda stillhet och ro, perfekt för en paus från vardagens stress.

Borrbystrand Camping: Ett Hem Borta Från Hemmet

Med alla dess faciliteter och aktiviteter, samt den natursköna och kulturella omgivningen, är Borrbystrand Camping den perfekta platsen för en oförglömlig campingupplevelse. Oavsett om ni är här för att njuta av strandhäng, lek eller utforska kulturäventyr, kommer ni att hitta allt ni behöver för en minnesvärd vistelse.

Hitta hit

Granhyddevägen 2 27637 Borrby
0411-52 12 60
info@borrbystrandscamping.com
Webbplats
Kordinater: 55.4344463, 14.2318284
Kordinater: 55°26’4.01″N, 14°13’54.58″E

Information

Pris från: 335 SEK
Antal campingplatser: 145 st
Antal campingplatser med elektricitet: 145 st
Säsong: 28/3- 15/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Stugor

Handikappanpassad

Wifi