RÖTVIKENS CAMPING

Utforska Rötvikens Idylliska Camping

Välkommen till Rötvikens Camping, där du kan uppleva lugnet och charmen i den pittoreska byn Rötviken vid Hotagens glittrande strand. Här är du välkommen att bosätta dig med din husvagn, husbil eller i tält, eller varför inte njuta av en bekväm vistelse i en av våra mysiga stugor?

Campingen erbjuder en härlig badplats, en inbjudande grillplats, ett servicehus för din bekvämlighet, möjligheten att utforska sjön med kanot, och en traditionell rök för en autentisk matupplevelse.

Intill campingen hittar du den gemytliga Servicepunkt Handlarn Rötviken, en mångsidig butik och social knutpunkt. Här kan du handla allt från livsmedel till drivmedel, njuta av en fika i caféet, surfa med gratis wifi, och få turistinformation. Butiken fungerar även som ombud för Apoteket, Systembolaget, Svenska Spel och Bussgods, och erbjuder dessutom fiskekort, lokalt hantverk, en miniloppis, och cykeluthyrning.

Den imponerande Hotagensjön och dess omgivningar bjuder in till en värld av äventyr och avkoppling. Utforska områdets rika fiskevatten, ge dig ut på jakt, paddla kanot, eller följ de natursköna vandrings- och utflyktslederna. Här kan du verkligen andas ut och ta in den storslagna naturens lugn.

Med Hotagenkortet får du tillgång till över 100 fiskevatten rika på öring och röding, och med Fiskevägenkortet kan du fiska längs 13 mil av flod och sjö.

Besök Rötvikens Camping för en oförglömlig upplevelse i hjärtat av Hotagens naturparadis.

Hitta hit

Ligger längs med FiskevägenRötviken 83561 Föllinge
070-9314601
rotvikenscamping@telia.se
Webbplats
Kordinater: 63.97340000, 14.16580000
Kordinater: 63°58’24.24″N, 14°9’56.88″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 10 st
Antal campingplatser med el: 10 st
Säsong: 1/4 – 30/9

Faciliteter

Elplatser

Stugor

Wifi