TOKENÄS CAMPING

Välkommen till Djupviks Camping – din fristad på Öland där du kan njuta av både solnedgångar och morgondopp. Med vårt läge bara 100 meter från Kalmarsunds kristallklara vatten, är vi en idealisk destination för alla som söker en avkopplande och naturnära semester. Vi ser fram emot att välkomna både nya och återkommande gäster under 2024 för en lugn och rofylld vistelse.

Närhet till naturen och vattenaktiviteter

Djupviks Camping ligger i ett av Ölands mest natursköna områden, där närheten till havet gör det lättillgängligt att njuta av både avslappnande och aktiv semester. Med bara ett stenkast till Kalmarsunds blå vatten är det perfekt för dig som älskar att starta dagen med ett uppfriskande morgondopp eller avsluta den med en avslappnad kvällspromenad längs stranden.

Familjevänliga faciliteter och rekreation

Vi förstår vikten av familjevänliga faciliteter och strävar efter att göra din vistelse så bekväm och underhållande som möjligt. Campingen är utrustad med en stor lekplats där barnen kan leka och utforska säkert, och för den träningssugna finns det enkla utegymutrustningar att använda. Det är den perfekta platsen för familjer som vill kombinera avkoppling med aktiva inslag.

Tokenäs: En plats för naturliga upplevelser

Området kring Tokenäs, där vår camping ligger, är känt för sin fantastiska natur och lugna atmosfär. Här kan du uppleva det bästa av Ölands landskap, med lätt tillgång till områdets attraktioner som golfbanor, lokala butiker och matställen. Att ta en kvällspromenad längs stranden är en upplevelse som inte får missas, och ger en chans att verkligen koppla av och ta in omgivningarna.

Praktisk information och tillgänglighet

Campingen är öppen från 15 juni till skolstarten och igen för säsongsgäster från 1:a maj till Skördefesten i slutet av september. Vi erbjuder bokningsbara platser med tillgång till el för de som önskar, och under säsongen är fulla faciliteter såsom toaletter, soptömning, och en vattenpump tillgängliga. Gäster som planerar att besöka oss utanför dessa tider är välkomna att kontakta oss i förväg för att säkerställa tillgängligheten.

Djupviks Camping erbjuder en genuin Öländsk campingupplevelse som kombinerar det bästa av natur, bekvämlighet och familjevänliga aktiviteter. Vi är stolta över att vara en plats där gäster kan komma för att återhämta sig, uppleva nya äventyr och skapa minnen som varar livet ut. Planera din nästa semester hos oss på Djupviks Camping och upplev allt som Öland har att erbjuda!

Hitta hit

Enerumsvägen 38775 Byxelkrok
0485-6585 85
bokning@tokenascamping.se
Webbplats
Kordinater: 57.320908, 16.9990679
Kordinater: 57°19’15.27″N, 16°59’56.64″E

Information

Pris från: 260 SEK
Antal campingplatser: 125 st
Antal campingplatser med elektricitet: 125 st
Säsong: 16/6 – 12/8

Faciliteter

Elplatser

Strand

Lekplats