LÖTTORPS CAMPING

Upptäck Ölands Charm: Ett Familjevänligt Campingäventyr

Beläget på norra Öland utgör First Camp Löttorp – Öland en äkta campingidyll som välkomnar alla typer av resenärer – från barnfamiljer till par i husbilar och kompisgäng. Bara ett stenkast från den mjuka sandstranden erbjuder denna plats lugn med naturen som närmaste granne. Oavsett om du väljer att bo i husvagn, husbil, tält eller mysig stuga är alla välkomna här, inklusive dina fyrbenta vänner!

En Pittoresk Plats för Varje Camper

Ölands skönhet erbjuder en fantastisk bakgrund för din vistelse på First Camp Löttorp. Närheten till den långgrunda sandstranden inbjuder till avkoppling under solen eller engagerande strandaktiviteter. Naturälskare kommer att uppskatta campingplatsens läge, som erbjuder omedelbar tillgång till frodiga landskap och Ölands lugna miljö.

Bekvämligheter Som Förhöjer Din Campingupplevelse

First Camp Löttorp är utrustad med många faciliteter för att säkerställa en bekväm och smidig campingupplevelse. På plats finns bland annat en välfylld butik, en mysig bistro och en lekplats som lovar oändlig kul för de små. För de som önskar utforska omgivningarna finns cykeluthyrning tillgänglig, vilket gör det möjligt för gäster att ge sig ut på natursköna cykelturer runt ön.

Oändlig Skoj och Underhållning

Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick på First Camp Löttorp – Öland. Campingplatsen är fylld med aktiviteter som passar alla åldrar. Delta i en omgång äventyrsgolf, låt dina barn njuta av den gratis barnklubben, eller börja dagen med ett träningspass tillsammans med andra. Sommarkvällarna kommer till liv med livlig underhållning, med sång och dans, vilket gör varje dag till en fest för gemenskap och glädje.

Ölands Kulturella och Historiska Rikedomar

För historie- och kulturintresserade erbjuder Öland ett överflöd av sevärdheter att utforska. Kör till det majestätiska Borgholms slott, förundras över kalkstenspelarna vid Byrums raukar eller vandra genom det magiska naturreservatet Trollskogen. Cykelentusiaster kommer att glädjas åt Norra Blomsterrundan, en vacker cykelled som slingrar sig genom Ölands norra delar, erbjudande pittoreska vyer och en lugn atmosfär.

Nära Ölands Vackraste Stränder

Läget för First Camp Löttorp placerar dig nära några av öns vackraste stränder, inklusive den berömda Östra stranden, känd som Ölands vackraste. Här skapar det kristallklara vattnet och den fina sanden den perfekta stranddagen för avkoppling eller roliga aktiviteter.

Välkommen till Löttorp – Öland: En Lugn Familjecamping

First Camp Löttorp – Öland är den ideala destinationen för dem som söker ett fredligt tillflyktsort utan att vara långt från action. Med sitt rika utbud av bekvämligheter, aktiviteter och närliggande attraktioner erbjuder det en balanserad upplevelse som kombinerar avkoppling med äventyr. Varmt välkomnande för alla, det säkerställer att varje besökare kan skapa bestående minnen i denna pittoreska del av Sverige.

FAQs

Vilka typer av boende finns tillgängliga på First Camp Löttorp – Öland?

  • Gäster kan välja mellan att bo i husvagnar, husbilar, tält eller bekväma stugor, vilket tillgodoser alla preferenser och gruppstorlekar.

Är husdjur tillåtna på campingplatsen?

  • Ja, First Camp Löttorp – Öland är djurvänligt, så dina fyrbenta vänner kan delta i campingkul.

Vilka är några måste-se sevärdheter nära campingplatsen?

  • Närliggande attraktioner inkluderar Borgholms slott, Byrums raukar och Trollskogens naturreservat, var och en erbjuder unika insikter i Ölands rika kulturella och naturliga arv.

Finns det underhållning på campingplatsen?

  • Campingen arrangerar regelbunden underhållning under sommaren, inklusive levande musik och dans, vilket säkerställer roliga kvällar för alla.

Kan jag hyra en cykel på campingplatsen?

  • Ja, cyklar finns tillgängliga för uthyrning, vilket gör det möjligt för gäster att på egen hand utforska de fantastiska landskapen och kulturella platserna runt Öland.

Vad gör First Camp Löttorp – Öland idealiskt för familjer?

  • Med en barnvänlig strand, lekplats och barnklubb, plus ett utbud av aktiviteter och säker, naturlig omgivning, är det perfekt lämpat för familjesemestrar.

Avslutning

First Camp Löttorp – Öland förkroppsligar essensen av en svensk campingsemester—som blandar naturskönhet, fritid och kulturell rikedom i en familjevänlig miljö. Oavsett om du söker en fredlig reträtt eller en aktiv semester, erbjuder denna campingplats en upplevelse som kombinerar avkoppling med äventyr, säkerställande att varje besökare kan skapa varaktiga minnen på denna vackra del av Sverige.

Hitta hit

Kesnäs Fiskarvägen 1 38773 Löttorp
0485-232 70
info@lottorpscamping.se
Webbplats
Kordinater: 57.1814829, 17.0554031
Kordinater: 57°10’53.34″N, 17°3’19.45″E

Information

Pris från: 220 SEK
Antal campingplatser: 250 st
Antal campingplatser med elektricitet: 250 st
Säsong: 27/4 – 30/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Wifi