GRÖNHAGS CAMPING ÖLAND

Grönhag Camping i Köpingsvik: En Familjevänlig Pärla vid Kalmarsund

Nestled along the scenic coastline of Köpingebukten and just north of Borgholm, Grönhag Camping offers a perfect blend of relaxation and adventure for vacationers of all ages. Since its establishment in the 1960s, this beloved campsite has become a go-to destination for families seeking a blend of natural beauty and convenient access to a variety of activities.

Nära Natur och Nöjen

Grönhag Camping är strategiskt placerad för att ge sina besökare det bästa av Ölands natursköna miljöer och rika utbud av nöjen. Med Kalmarsund bara ett stenkast bort, är campingen en idealisk utgångspunkt för att utforska både land och vatten.

Naturlig Skönhet och Avkoppling

Köpingsviks omgivningar erbjuder vacker natur som kan utforskas genom vandring, cykling eller en enkel promenad längs stranden. För de som älskar vatten är det nära till inbjudande bad i Kalmarsund, där vattnet är klart och tillgängligt för såväl simning som andra vattensporter.

Aktiviteter för Alla Åldrar

Grönhag Camping är inte bara en plats för avkoppling, utan också för aktivitet. Campingen ligger nära faciliteter som restauranger, pubar, konditorier, och minigolfbanor, vilket gör det lätt att växla mellan avslappning och underhållning. Cykeluthyrning finns också tillgänglig, vilket erbjuder ett roligt och praktiskt sätt att upptäcka mer av Ölands charmiga landskap och kulturella sevärdheter.

Familjecamping med Fokus på Gemenskap och Komfort

På Grönhag Camping är tanken att alla ska trivas – från de yngsta i familjen till de äldre. Campingen är utformad för att vara barnvänlig, med säkra och roliga lekplatser samt en av Ölands finaste sandstränder som erbjuder perfekta förutsättningar för både lek och avkoppling.

Ett Hem Från Hemmet

Varje plats på campingen är utformad med tanke på bekvämlighet och tillgänglighet, vilket gör det enkelt för familjer att slå sig ner och börja njuta av sin semester direkt. Med välutrustade faciliteter och en välkomnande atmosfär är Grönhag Camping det perfekta semesterhemmet för varje familj.

Öland: En Ö Med Mångsidiga Upplevelser

Öland kallas ofta för ”sommarön,” men dess attraktioner och skönhet kan uppskattas året runt. Från den historiska miljön av Stora Alvaret till de smakfulla kroppkakorna och pittoreska väderkvarnarna, erbjuder Öland en mångfald av upplevelser som berikar varje besök.

En Ö med Kort Avstånd till Stora Äventyr

Trots att Öland sträcker sig över 15 mil från norr till söder, känns avstånden aldrig överväldigande. Det är enkel och bekväm tillgång till allt från historiska sevärdheter och naturreservat till barnvänliga aktiviteter och kulturella evenemang, vilket gör varje resa till ön till ett äventyr värt att upprepa.

Slutsats

Grönhag Camping i Köpingsvik erbjuder mer än bara en plats att slå upp ett tält eller parkera en husvagn. Det är en gateway till en värld av upplevelser, gemenskap och oförglömliga minnen för hela familjen. Oavsett om du söker äventyr i den vilda naturen eller en lugn stund vid havet, är Grönhag Camping den perfekta basen för din Ölandssemester. Planera din resa idag och upplev den unika charm som bara Öland kan erbjuda.

Hitta hit

Skurkvarnsvägen 5 38750 Köpingsvik
0485-721 16
gronhagscamping@telia.com
Webbplats
Kordinater: 56.8797217, 16.7162575
Kordinater: 56°52’47″N, 16°42’58.53″E

Information

Pris från: 0 SEK
Antal campingplatser: 265 st
Antal campingplatser med elektricitet: 265 st
Säsong: 28/4 – 3/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Stugor

Handikappanpassad

Wifi