BÖDAGÅRDENS CAMPING

Välkommen till Bödagårdens Camping, en fyrstjärnig familjecamping belägen på den solsäkra norra delen av Öland. Här kan du njuta av en strandnära vistelse kombinerad med en unik kristen atmosfär som erbjuder mer än bara sol och bad. Med moderna faciliteter och ett bredt utbud av aktiviteter, är det en idealisk destination för familjer som söker en semester som berikar både kropp och själ.

En Trivsam Familjecamping med Kristen Profil

Bödagårdens Camping erbjuder en unik kombination av semesteraktiviteter och andlig fördjupning. Campingen drivs i kristen regi och innehåller både sommarkyrka och bibelskola där gäster kan delta i gudstjänster och andra andliga aktiviteter. Med dess lugna och välkomnande atmosfär är det lätt att finna ro och avkoppling.

Boende och Faciliteter

Campingplatsen har 370 campingtomter och över 30 stugor att hyra, vilket ger gott om alternativ för både kortare och längre vistelser. Den moderna serviceanläggningen inkluderar en butik och en kafeteria, och för barnen finns det en lekplats samt ledarledda aktiviteter som hålls varje dag under sommaren.

Aktiviteter för Alla Åldrar

Förutom de religiösa aktiviteterna erbjuder Bödagårdens Camping ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Det gårngna programmet inkluderar allt från sport och spel på stranden till kulturella utflykter och naturupplevelser. För de äventyrslystna är en dagsutflykt till fyren Långe Erik eller en guidad tur i Trollskogen fantastiska sätt att utforska Ölands unika landskap.

Utforska Norra Öland

Norra Öland är rik på aktiviteter och sevärdheter. För matälskare är ett besök hos Ninis kroppkaksbod ett måste, där du kan njuta av lokal mat bara en kort bilresa från campingen. Campingen är också ett utmärkt utgångsläge för att upptäcka öns många attraktioner, från dess historiska byggnader till dess vackra naturreservat.

En Plats för Välmående och Gemenskap

Drivs av Svenska Alliansmissionen sedan 1973, präglas Bödagårdens Camping av en stark känsla av gemenskap och välmående. Campingen är känd för sin utmärkta service och sitt engagemang för att tillhandahålla en vilsam och givande upplevelse för alla besökare.

Bödagårdens Camping är mer än bara en plats att övernatta; det är en destination där varje aspekt av din semester är tänkt att berika och förbättra ditt välbefinnande. Oavsett om du söker en aktiv semester med familjen eller en tid för eftertanke och andlig fördjupning, är Bödagårdens Camping den perfekta platsen för en minnesvärd vistelse.

Hitta hit

Svartbäcksvägen 17 38773 Löttorp
0485-586 800
info@bodagarden.nu
Webbplats
Kordinater: 57.2588713, 17.0504034
Kordinater: 57°15’31.94″N, 17°3’1.45″E

Information

Pris från: 325 SEK
Antal campingplatser: 370 st
Antal campingplatser med elektricitet: 370 st
Säsong: 12/5 – 3/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad