MÅLSÅNNA CAMPING PARK

MÅLSÅNNA CAMPING PARK: Sjönära Stugor och Camping för Naturnära Upplevelser

Välkomna till Målsånna där sjöutsikt, bedårande solnedgångar och frisk luft väntar. Upptäck skogsvägar som slingrar sig genom skogar och hagar, perfekta för promenader eller picknick med din fyrbenta vän. Ta familjen på en minnesvärd fiske- eller kanottur.

Stugliv med Lantlig Charm Våra stugor erbjuder en lantlig känsla som passar perfekt för den lilla familjen eller större sammankomster. Varje stuga har en privat trädgård för avkoppling. För de som önskar närhet till vattnet erbjuder vi stugor med egen strand. Alla stugor är fullt utrustade för självhushåll.

Camping för Naturälskare Målsånna camping är en idyll för dig som uppskattar Småländsk natur. Med endast några meter till sjön finns möjligheter för bad, fiske, kanotpaddling och avkopplande stunder under vackra solnedgångar. Utforska områdets skogsvägar eller hälsa på djuren i närliggande hagar.

Café Ängskullen: En Plats att Samlas Vårt nybyggda café och reception erbjuder en genuin miljö för en avkopplande fika eller smakrik måltid med utsikt över sjön. Caféet välkomnar även gruppbokningar för större sällskap som önskar en gemensam kulinarisk upplevelse.

Hitta hit

Målsånna 1

57893 Aneby
070-658 88 81
malsanna@hotmail.se
Webbplats
Kordinater: 57.80238, 14.833945
Kordinater: 57°48’8.57″N, 14°50’2.2″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 26 st
Antal campingplatser med elektricitet: 26 st
Säsong: 1/5 – 30/9

Faciliteter

Elplatser

Stugor

Handikappanpassad