VINDELN CAMPING

Hitta hit

Solviksvägen 10 92291 Vindel
0933-397 00
info@hotellforsen.se
Webbplats
Kordinater: 64.2104, 19.7062403
Kordinater: 64°12’37.44″N, 19°42’22.47″E

Information

Pris från: 0 SEK
Antal campingplatser: 48 st
Antal campingplatser med elektricitet: 48 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Lekplats

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi

Vindelforsarnas Camping, beläget strax utanför centrala Vindeln, är den perfekta destinationen för naturälskare och äventyrare. Med sina campingstugor, ställplatser för husvagn och husbil samt ett fullt utrustat servicehus, erbjuder campingen bekvämligheter för en avkopplande och minnesvärd vistelse. Receptionen ligger bekvämt inne på Café Mjölnaren, vilket gör incheckning och informationssökning enkelt och tillgängligt.

Boendealternativ

Vindelforsarnas Camping erbjuder olika boendealternativ som passar alla typer av resenärer. Oavsett om du reser med husvagn, husbil eller föredrar att bo i en stuga, finns det något för dig här.

Campingstugor

Campingen har mysiga stugor som är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för att göra din vistelse bekväm. Dessa stugor är perfekta för både korta och långa vistelser och erbjuder en varm och inbjudande miljö efter en dag full av äventyr.

Ställplatser för husvagn och husbil

För de som reser med husvagn eller husbil erbjuder Vindelforsarnas Camping välutrustade ställplatser. Dessa platser är utformade för att ge enkel tillgång till alla campingens faciliteter, vilket gör din vistelse så bekväm som möjligt.

Servicehusets faciliteter

Campingen har ett modernt servicehus som är fullt utrustat för att tillgodose alla dina behov under vistelsen.

Dusch och toalett

Servicehuset erbjuder fräscha duschar och toaletter, vilket gör att du kan hålla dig ren och bekväm under hela din vistelse.

Kök

Det gemensamma köket i servicehuset är utrustat med allt du behöver för att laga dina egna måltider. Detta är perfekt för de som vill spara pengar och njuta av hemmalagade måltider under sin campingupplevelse.

Tvättstuga

För längre vistelser finns det även en tvättstuga tillgänglig, vilket gör det enkelt att hålla dina kläder rena och fräscha.

Latrin och gråvattentömning

För de som reser med husvagn eller husbil finns det faciliteter för latrin och gråvattentömning, vilket säkerställer att du har en bekväm och hygienisk vistelse.

Reception och service

Receptionen på Vindelforsarnas Camping ligger inne på Café Mjölnaren. Här kan du checka in, få information om området och boka aktiviteter.

Café Mjölnaren

Café Mjölnaren är inte bara platsen för receptionen, utan också ett mysigt café där du kan njuta av en god fika eller lättare måltider. Detta är den perfekta platsen att koppla av efter en dag full av aktiviteter.

Öppettider och tjänster

Receptionen har generösa öppettider för att tillgodose gästernas behov. Här kan du få information om campingens faciliteter, aktiviteter och det omgivande området.

Njut av naturen

Vindelforsarnas Camping är omgiven av vacker natur och erbjuder många möjligheter för utomhusaktiviteter. Oavsett om du vill vandra, cykla eller bara koppla av i den natursköna miljön, finns det något för alla här.

Fiske i Vindeln

Vindeln är känt för sina utmärkta fiskemöjligheter. Här kan du fånga öring, gädda, abborre, harr och lax. De många fiskesjöarna och älvarna i kommunen ger fiskare av alla nivåer chansen att uppleva spänningen i att fånga sin egen middag.

Promenadstråk och vandringsleder

För de som älskar att vandra finns det flera promenadstråk och vandringsleder i närheten av campingen.

Broarna runt

”Broarna runt” är en 4,5 km lång slinga som går runt Vindelälven via fyra broar. Detta är en populär rutt för både lokalbefolkningen och besökare, och erbjuder fantastisk utsikt över älven och den omgivande naturen.

Isälvsleden och Tvåälvsleden

Från campingplatsen kan du enkelt ta dig till både Isälvsleden och Tvåälvsleden. Dessa leder erbjuder varierande terräng och vackra vyer, vilket gör dem perfekta för både erfarna vandrare och nybörjare.

Boka din vistelse

Att boka din vistelse på Vindelforsarnas Camping är enkelt och smidigt. Genom att besöka deras webbplats eller kontakta receptionen på Café Mjölnaren kan du snabbt säkra din plats och börja planera din nästa naturupplevelse.

Bokningsinformation

För att boka din vistelse kan du besöka campingens webbplats eller ringa direkt till receptionen. Det finns olika alternativ för att passa dina behov, oavsett om du vill stanna en natt eller en vecka.

Kontaktuppgifter

För mer information eller för att boka din vistelse, kontakta receptionen på Café Mjölnaren via telefon eller e-post. De vänliga och hjälpsamma medarbetarna är alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att planera din perfekta campingresa.

Vanliga frågor

Vilka boendealternativ finns på Vindelforsarnas Camping? Vindelforsarnas Camping erbjuder campingstugor och ställplatser för husvagn och husbil.

Vad finns det för faciliteter i servicehuset? Servicehuset är utrustat med dusch, toalett, kök, tvättstuga samt latrin- och gråvattentömning.

Var ligger receptionen? Receptionen ligger inne på Café Mjölnaren.

Vad finns det att göra i närheten av campingen? Det finns många utomhusaktiviteter att njuta av, inklusive fiske, vandring och promenadstråk som ”Broarna runt”.

Hur bokar jag en vistelse på Vindelforsarnas Camping? Du kan boka din vistelse via campingens webbplats eller genom att kontakta receptionen på Café Mjölnaren.

Finns det bra fiskemöjligheter i Vindeln? Ja, det finns utmärkta fiskemöjligheter i Vindeln för arter som öring, gädda, abborre, harr och lax.