Saxnäs Golf

Saxnäs Golfbana – En Golfupplevelse med Bekväm Boendealternativ

Välkommen till Saxnäs Golfbana

Saxnäs Golfbana är en idyllisk kombination av park- och skogsbana, omgiven av majestätiska ekar och eleganta vattenspeglar. Denna 18-hålsbana, belägen vid det natursköna Kalmarsund, bjuder på enastående vyer och en varierad spelupplevelse för golfentusiaster på alla nivåer.

Ställplatser för Husvagnar och Husbilar

För de som önskar en förlängd vistelse erbjuder vi nu praktiska ställplatser för husvagnar och husbilar, bekvämt placerade bredvid första tee. Dessa platser ger enkel tillgång till vår restaurang och ligger bara två kilometer från närmaste köpcentrum i Färjestaden. Dessutom är KronoCamping Saxnäs, en populär campingplats, belägen inom bekvämt gångavstånd.

Bekvämligheter för Våra Campinggäster

Som gäst på våra ställplatser får du tillgång till el och omklädningsrum, utrustade med dusch och faciliteter för ombyte. Välj din föredragna plats bland våra många tillgängliga elplatser. Om elskåpet är låst, hjälper vår reception gärna till att öppna det för dig. Observera att dessa platser inte går att förboka, utan är tillgängliga på en först-till-kvarn-basis.

Sammanfattning: Saxnäs Golfbana kombinerar en utmanande och naturskön golfupplevelse med bekvämt boende för husvagns- och husbilsentusiaster. Vår anläggning erbjuder det perfekta sättet att njuta av golf och natur, med all nödvändig komfort inom räckhåll.

Hitta hit nu

Saxnäs Golfbana
📞0485 – 35035
info@saxnasgolf.se

Beskrivning

Ca 2 km från Aledal

Faciliteter

✅El

✅Toaletter

✅Tillgång till dusch

Information

Antal ställplatser: Info saknas
Antal med el: Info saknas
Säsong: Året runt