HAGA PARK CAMPING & STUGOR

Introduktion till Haga Park Camping & Stugor: Ett Naturskönt Paradis

Haga Park Camping & Stugor, beläget i det natursköna södra Öland, erbjuder en perfekt kombination av lugn och naturlig skönhet. Idealisk för både avkoppling och äventyr, denna trestjärniga campingplats är utrustad med moderna faciliteter mot bakgrund av Ölands fantastiska kustlandskap. Med sin närhet till ön största och populäraste strand, känd för utmärkta förhållanden för vind- och kitesurfing, lovar Haga Park en oförglömlig semesterupplevelse för alla åldrar.

Oöverträffad Naturskönhet och Fridfullhet

Omgiven av den frodiga naturen som södra Öland har att erbjuda, ger Haga Park en fridfull reträtt från vardagens brus. Campingen är välutrustad med moderna bekvämligheter för att säkerställa en bekväm vistelse samtidigt som du hålls nära naturen. Oavsett om det är vågornas mjuka sus eller lövens prassel, är Haga Parks naturliga harmoni ständigt närvarande och erbjuder en lugnande tillflykt.

Faciliteter och Boende: Bekvämlighet i Vildmarken

Haga Park Camping & Stugor skryter inte bara med ett vackert läge; det erbjuder också ett utbud av faciliteter för att förhöja din campingupplevelse. Från välskötta servicebyggnader till bekväma butiker och matställen på plats, är varje aspekt av din vistelse omsorgsfullt hanterad. För de som föredrar ett fast tak över huvudet erbjuder parken nästan 20 stugor att hyra, som kombinerar campingens rustika charm med hemmets bekvämligheter.

Familjevänliga Aktiviteter: Nöje för Alla

En av höjdpunkterna med Haga Park är dess familjeorienterade tillvägagångssätt. Campingen har ett utbud av aktiviteter utformade för att underhålla gäster i alla åldrar. Barn kan njuta av välutrustade lekplatser medan vuxna kan unna sig en avkopplande stund i bastun. Den närliggande stranden erbjuder en säker och njutbar miljö för barn att leka och utforska, vilket gör Haga Park till en perfekt destination för familjesemestern.

Ett Paradis för Vindsurfingentusiaster

Stränderna nära Haga Park är inte bara perfekta för solbadare utan är också en fristad för vindsurfingentusiaster. Känd för sina idealiska vindförhållanden lockar området både nybörjare och erfarna surfare. Oavsett om du vill prova på vindsurfing för första gången eller hoppas förbättra dina färdigheter, erbjuder Haga Parks kustvindar perfekta förhållanden för en upplivande upplevelse.

Utforska Södra Öland: Äventyr vid din Dörr

Haga Parks läge gör det till en utmärkt bas för att utforska södra Ölands mångfaldiga attraktioner. Från vandrings- och cykelleder som visar regionens unika flora och fauna till historiska platser som berättar om ön rika historia, är möjligheterna för äventyr och utforskning oändliga. Varje stig och väg erbjuder ett nytt perspektiv på den naturliga skönheten och det kulturella arvet i Öland.

Hållbar Camping: Respekt för Naturen

På Haga Park är hållbarhet en prioritet. Ledningen är engagerad i att bevara områdets naturliga skönhet samtidigt som de tillhandahåller en förstklassig campingupplevelse. Ansträngningarna att minimera miljöpåverkan inkluderar användning av miljövänliga material och metoder, vilket säkerställer att din vistelse är både njutbar och ansvarsfull.

Slutsats: Din Nästa Campingdestination Väntar

Haga Park Camping & Stugor erbjuder en blandning av naturskönhet, komfort och äventyr som gör det till ett idealiskt val för din nästa campingresa. Oavsett om du söker en fridfull reträtt i naturen, en familjesemester fylld med skoj, eller en actionfylld surfingutflykt, tillgodoser Haga Park alla önskemål. Upplev södra Ölands charm och skapa minnen som varar livet ut på Haga Park.


Vanliga Frågor

  1. Vilka typer av boende finns tillgängliga på Haga Park Camping & Stugor?
  2. Finns det faciliteter för barn på campingen?
  3. Är Haga Park lämpligt för förstagångscampare?
  4. Kan jag hyra vindsurfingutrustning på Haga Park?
  5. Vilka är de bästa attraktionerna nära Haga Park Camping & Stugor?
  6. Hur bokar jag en vistelse på Haga Park?

Hitta hit

Campingvägen 2 38062 Mörbylånga
0485-360 30
info@hagapark.se
Webbplats
Kordinater: 56.5811703, 16.4113427
Kordinater: 56°34’52.21″N, 16°24’40.83″E

Information

Pris från: 410 SEK
Antal campingplatser: 350 st
Antal campingplatser med elektricitet: 350 st
Säsong: 26/4 – 31/8

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi