SONJAS CAMPING & STUGOR

Välkommen till Sonjas Camping och Stugor

På den soliga norra delen av Öland, där solligan alltid visar toppsiffror, ligger Sonjas Camping och Stugor. Denna familjevänliga camping bjuder in till en lugn och avkopplande semester för såväl unga som äldre besökare, med några av Ölands längsta och mest imponerande sandstränder bara ett stenkast bort.

En Idyllisk Plats för Familjen

Campingområdet präglas av dess stora, gröna gräsytor, omgivna av lummiga avgränsningar som skapar en känsla av privatliv och lugn. Här erbjuds en mängd bekvämligheter som gör vistelsen både behaglig och praktisk.

Måltider och Mer

I anslutning till receptionen hittar ni vår restaurang, där ni kan avnjuta dagens lunch, pizza eller klassisk gatuköksmat – allt under samma tak med fullständiga rättigheter.

Poolområde för Alla Åldrar

Vårt inbjudande poolområde inkluderar två pooler, varav den ena är perfekt för de yngsta besökarna.

Bekvämligheter och Service

Med tre välutrustade serviceanläggningar försäkrar vi att alla dina behov blir tillgodosedda. Från barnanpassade duschar till tvättstuga, gästkök och till och med en hunddusch – vi har tänkt på allt.

Aktiviteter för alla Smaker

Aktivitetsområdet på Sonjas Camping lovar underhållning för hela familjen. Fotboll, volleyboll, skateboard och boule är bara några av de aktiviteter som finns tillgängliga.

Kulturella och Sociala Evenemang

Varje sommar anordnas musikunderhållning vid restaurangens uteservering, där allt från trubadurer till musikquiz och bingokvällar står på programmet. Det är den perfekta platsen för att njuta av en sommarkväll i goda vänners lag.

En Plats för Alla Säsonger

Sonjas Camping och Stugor är en destination värd att besöka året runt, från vårens orkidéblomning till höstens varma havsvatten och mogna bär.

Ett Hjärtligt Välkomnande

Sonja med personal bjuder in dig till en semester som kombinerar avkoppling med äventyr, allt i Ölands natursköna miljö. Vare sig du söker en lugn stund för dig själv eller spännande aktiviteter för hela familjen, är Sonjas Camping och Stugor det perfekta valet för din nästa semester. Varmt välkommen till en skön och avkopplande upplevelse på Öland!

Hitta hit

John Emils gata 43 38773 Löttorp
0485-232 12
info@sonjascamping.se
Webbplats
Kordinater: 57.1783323, 17.0379841
Kordinater: 57°10’42″N, 17°2’16.74″E

Information

Pris från: 200 SEK
Antal campingplatser: 341 st
Antal campingplatser med elektricitet: 341 st
Säsong: 27/4 – 1/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpas