BYSKE HAVSBAD

Välkommen till Byske Havsbad

Byske Havsbad, beläget cirka 30 kilometer norr om Skellefteå och bara 2 kilometer från Byske centrum, är en välkänd femstjärnig camping som lovar en perfekt tillflyktsort året runt. Beläget vid havet och den laxfyllda Byskeälven erbjuder denna destination en harmonisk blandning av naturlig skönhet och lyxiga faciliteter.

Läge och tillgänglighet

Byske Havsbad har ett förstklassigt läge som säkerställer enkel tillgång via E4, vilket gör det till en bekväm plats för resenärer. Den natursköna miljön vid havet och nära Byskeälven erbjuder en unik upplevelse som kombinerar naturens lugn med moderna bekvämligheter.

Boendealternativ

Byske Havsbad har över 450 platser för husvagnar, husbilar och tält. För de som föredrar lite mer komfort finns det 83 stugor med varierande standard och storlek, vissa utrustade med dusch och toalett.

Campingplatser

Oavsett om du reser med husvagn, husbil eller tält har Byske Havsbad dig täckt. Platserna är rymliga och välunderhållna, vilket ger en bekväm och naturskön plats för din vistelse.

Bo i stugor

För en mer lyxig vistelse erbjuder stugorna på Byske Havsbad ett hem hemifrån. Med olika storlekar och bekvämligheter, inklusive alternativ med privata badrum, tillgodoser dessa stugor olika behov och preferenser.

Säsongsattraktioner

Byske Havsbad är en året-runt-destination som sjuder av aktiviteter under högsäsongen och erbjuder en fridfull tillflyktsort under lågsäsongen. Utbudet av aktiviteter säkerställer att varje besök är fyllt med nöje och avkoppling.

Familjevänliga aktiviteter

Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick på Byske Havsbad. Anläggningen erbjuder en mängd aktiviteter anpassade för alla åldrar. Från lekplatser och äventyrsgolf för barnen till cykling och fiske för vuxna, alla hittar något att njuta av.

Mat och dryck på Byske Havsbad

Restaurangen på plats, med fullständiga rättigheter, erbjuder en utmärkt matupplevelse. Njut av en måltid med utsikt över havet och smaka på rätter gjorda av färska, lokala ingredienser.

Vattenaktiviteter

Stranden och poolområdet är höjdpunkter på Byske Havsbad. Den tempererade poolen, komplett med vattenrutschbanor, erbjuder en rolig och uppfriskande flykt. Dessutom erbjuder stranden möjligheter för solbad, simning och olika vattensporter.

Äventyrssporter

För dem som söker lite äventyr erbjuder Byske Havsbad uthyrning av Segways, cykelvägar och en spännande äventyrsgolfbana. Dessa aktiviteter ger spänning och är perfekta för familjebindning.

Avkoppling och fritid

Avkoppling är en nyckelfunktion på Byske Havsbad. Oavsett om det är att ligga vid poolen, njuta av en fridfull fisketur eller slappna av i spaet, finns det inga brister på sätt att stressa av och återhämta sig.

Konferensmöjligheter

Byske Havsbad är inte bara för fritid; det erbjuder också utmärkta konferensmöjligheter. De välutrustade utrymmena är perfekta för affärsmöten, teambuildingaktiviteter och evenemang, vilket ger en professionell men naturskön miljö.

Naturupplevelser

De naturliga omgivningarna vid Byske Havsbad är perfekta för naturälskare. Njut av vandringsleder, djur- och fågelskådning och den fantastiska naturen som området erbjuder. Förbindelsen till naturen är påtaglig och ger en fridfull bakgrund till alla aktiviteter.

Närhet till Byskeälven

Närheten till Byskeälven förstärker Byske Havsbads charm. Älven är känd för sitt laxfiske och erbjuder både erfarna fiskare och nybörjare en chans att fånga sin middag. Picknick vid älven och guidade turer lägger till älvens dragningskraft.

Tillgänglighet och faciliteter

Byske Havsbad är engagerat i att erbjuda en inkluderande upplevelse för alla gäster. Anläggningen har tillgängliga vägar, dedikerade faciliteter för funktionshindrade och gott om parkeringsmöjligheter, vilket säkerställer att alla kan njuta av sin vistelse bekvämt.

Miljöengagemang

Hållbarhet är en kärnvärdering på Byske Havsbad. Anläggningen praktiserar miljövänliga initiativ och betonar grön turism för att minska sin miljöpåverkan. Detta engagemang förbättrar den naturliga skönheten och säkerställer dess bevarande för framtida generationer.

Kultur och lokala attraktioner

Genom att utforska utanför Byske Havsbad kan gästerna upptäcka närliggande historiska platser, kulturella evenemang och lokala traditioner. Dessa upplevelser ger en djupare förståelse för regionen och berikar den totala vistelsen.

Gästtjänster och bekvämligheter

Byske Havsbad erbjuder omfattande gästtjänster, inklusive en välfylld butik, tvättmöjligheter och ett responsivt receptionsteam. Dessa bekvämligheter säkerställer en bekväm och njutbar vistelse för alla gäster.

Kundrecensioner och vittnesmål

Byske Havsbads goda rykte återspeglas i de positiva recensionerna och vittnesmålen från gästerna. Vanliga lovord lyfter fram de utmärkta faciliteterna, det vackra läget och den vänliga personalen, vilket bekräftar dess status som en toppklassig campingdestination.

Bokning och reservationer

Att boka en vistelse på Byske Havsbad är enkelt. Det användarvänliga onlinebokningssystemet och personalen är tillgängliga för att hjälpa till med eventuella frågor. Avbokningspolicyerna är rättvisa och ger flexibilitet för resenärer.

Säkerhetsåtgärder

Gästernas säkerhet är en prioritet på Byske Havsbad. Anläggningen är utrustad med säkerhet på plats, tydliga hälso- och säkerhetsriktlinjer samt nödkontakter, vilket säkerställer en säker och bekymmersfri miljö för alla besökare.

Vanliga frågor

Vilka typer av boende finns på Byske Havsbad? Byske Havsbad erbjuder en rad boenden inklusive campingplatser för husvagnar, husbilar och tält samt 83 stugor med varierande standard och storlek.

Hur tar jag mig till Byske Havsbad? Byske Havsbad är tillgängligt via E4-motorvägen, beläget cirka 30 kilometer norr om Skellefteå och 2 kilometer från Byske centrum.

Finns det aktiviteter för barn på Byske Havsbad? Ja, Byske Havsbad erbjuder många aktiviteter för barn, inklusive lekplatser, äventyrsgolf och vattenrutschbanor.

Finns det en restaurang på plats på Byske Havsbad? Ja, Byske Havsbad har en restaurang med fullständiga rättigheter som erbjuder en härlig matupplevelse med utsikt över havet.

Vilka bekvämligheter finns för funktionshindrade gäster? Byske Havsbad är engagerat i tillgänglighet och har tillgängliga vägar, dedikerade faciliteter och gott om parkeringsplatser för funktionshindrade gäster.

Vilka säkerhetsåtgärder finns på Byske Havsbad? Byske Havsbad säkerställer gästernas säkerhet med säkerhet på plats, tydliga hälso- och säkerhetsriktlinjer samt nödkontakter tillgängliga för alla gäster.

Hitta hit

Bäckgatan 40 93451 Byske
0912-612 90
byskehavsbad@skelleftea.se
Webbplats
Kordinater: 64.947872, 21.235154
Kordinater: 64°56’52.34″N, 21°14’6.55″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: 454 st
Antal campingplatser med elektricitet: 454 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi