SANDBYBADETS CAMPING

Hitta hit

Sandby sjögata 38 38773 Löttorp
0485-203 22
info@sandbybadetscamping.se
Webbplats
Kordinater: 57.1739468, 17.0374443
Kordinater: 57°10’26.21″N, 17°2’14.8″E

Information

Pris från: 200 SEK
Antal campingplatser: 190 st
Antal campingplatser med elektricitet: 190 st
Säsong: 21/4 – 1/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi


Välkommen till Sanbybadets Camping på Öland: En Plats för Sol, Bad och Äventyr

Sanbybadets Camping, belägen på den vackra ön Öland, erbjuder den perfekta miljön för en oförglömlig semesterupplevelse. Denna lagom stora och välskötta campingplats präglas av personlig service och ligger idylliskt i en ängs- och skogsmiljö bara 200 meter från havet. Med sitt unika läge och omgiven av norra Ölands säregna natur, är campingen en utmärkt utgångspunkt för sommaräventyr, solbad och lek.

Lagom Stor för En Familjevänlig Atmosfär

På Sanbybadets Camping är storleken precis lagom. Det betyder att varje gäst får uppmärksamhet och service som gör vistelsen personlig och minnesvärd. Den välskötta miljön inbjuder till avkoppling och återhämtning i harmoni med naturen.

Nära Havet för Sol och Bad

Att campingen ligger bara en kort promenad från havet är en stor fördel för alla badälskare. De vackra stränderna i närheten erbjuder både sol och bad för hela familjen. Oavsett om du föredrar lugna dagar på stranden eller äventyrliga vattenaktiviteter, finns det något för alla.

Lek och Äventyr för de Unga och Ungdomliga

Med en mängd aktiviteter både på och utanför campingen, är Sanbybadets Camping den perfekta platsen för familjer som söker sommaräventyr. Den omgivande naturen bjuder in till upptäcktsfärder, vandringar och cykelturer där Ölands unika flora och fauna kan utforskas.

Upptäck Norra Ölands Säregna Natur

Norra Ölands landskap är känt för sin unika och säregna natur. Sanbybadets Camping fungerar som en utmärkt bas för att upptäcka allt vad området har att erbjuda. Från det öppna landskapet och de vilda blomsterängarna till de trolska skogarna och det dramatiska havslandskapet, finns det obegränsade möjligheter för naturälskare att utforska och njuta.

Välkommen till En Semester Utöver det Vanliga

På Sanbybadets Camping väntar en semester fylld med sol, bad, lek och äventyr. Det är en plats där familjer kan komma samman, skapa nya minnen och uppleva det bästa av vad Öland har att erbjuda. Med sin lagom stora storlek, personliga service och idylliska läge är Sanbybadets Camping den perfekta destinationen för alla som söker en avkopplande och äventyrlig semester. Välkommen till en upplevelse som kombinerar avkoppling med äventyr, och låt Sanbybadets Camping bli din bas för att utforska den underbara ön Öland.