URSAND RESORT & CAMPING

Välkomna till Ursand Resort & Camping: Ett Äventyr för Hela Familjen

Nestlad vid den glittrande stranden av Vänern ligger Ursand Resort & Camping, en verklig pärla i Sveriges campingkrona. Känd för sin femstjärniga status och oändliga möjligheter till familjeäventyr, är denna resort mer än bara en plats att sova – det är en plats där minnen skapas.

Oslagbara Faciliteter för Alla Åldrar

På Ursand Resort & Camping står familjen alltid i centrum, vilket återspeglas i de mångsidiga faciliteterna. Från lekplatser till poolområden, och från sandstränder till motionsmöjligheter, finns det något för alla. Bland boendealternativen finner du allt från schlagerhus och villavagnar till mysiga stugor och praktiska ställplatser – med något som passar varje smak och budget.

Oändliga Aktiviteter under Solen… och Molnen

Det spelar ingen roll om solen strålar eller om molnen samlas – på Ursand finns alltid äventyr att upptäcka. Plaska i de tempererade poolerna, susa nerför vattenrutschkanan, eller känn sanden mellan tårna på Vänerns vackra strand. För den äventyrliga familjen erbjuds äventyrsgolf, padel, och en rad andra roliga aktiviteter som håller alla underhållna.

Barnens och Tonåringarnas Rike

Ursand är paradiset för barn och tonåringar, med klubbar anpassade för olika åldrar, spännande äventyrsbanor och ett mini-zoo. För dagar då vädret inte samarbetar finns även inomhusalternativ som spelhuset, där skratt och lekar aldrig tar slut.

Njutning för Kropp och Själ

Efter en dag full av aktiviteter kan hela familjen slappna av i spaavdelningen, där bastu, solanläggning, och jacuzzi erbjuder en välbehövd paus. Ursand Resort & Camping ser till att kropp och själ får sitt, med upplevelser som balanserar äventyr med avkoppling.

Mat och Underhållning

Med utökade Friends Kök & Bar och restaurang Bryggan, kan gästerna njuta av läckra måltider och underhållning med en av landets vackraste utsikter som bakgrund. Quizkvällar och liveunderhållning gör varje måltid till en fest.

Upptäck Mer än Camping

För de som vill utforska omgivningarna ligger Halle- och Hunneberg, samt Onsjö Golfbana, bara en kort bilresa bort. Sommarens höjdpunkt är resorna med Ursands mini-tåg, som tar gästerna till centrum för shopping och utforskning.

Ett Besök som Stannar i Hjärtat

Ursand Resort & Camping är mer än en destination; det är en upplevelse som stannar kvar länge efter att semestern är över. Med dess barn- och familjevänliga miljö, breda utbud av aktiviteter och boendealternativ, är Ursand det perfekta valet för den ultimata familjesemestern.

Välkomna till Ursand – där varje dag är ett äventyr och varje natt är en stjärnklar dröm.

Hitta hit

Djupedalen 520 46260 Vänersborg
0521-186 66
info@ursand.se
Webbplats
Kordinater: 58.414508, 12.3230711
Kordinater: 58°24’52.23″N, 12°19’23.06″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: 390 st
Antal campingplatser med elektricitet: 390 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi