KORSKULLENS CAMPING, STUGOR & CAFÉ

Korskullens Camping, centralt belägen i den charmiga och historiskt rika småstaden Söderköping, är din idealiska utgångspunkt för att utforska det bästa av Östergötland. Med närhet till Göta Kanal och stadens många sevärdheter, erbjuder denna camping en perfekt kombination av natur och kultur.

Historiska Söderköping – En Portal till Forntiden

Söderköping är inte bara en mysig småstad, den är en levande del av Sveriges historia. Med anor från medeltiden och en tid då den stod som jämbördig med Stockholm, har Söderköping spelat en viktig roll i Sveriges historia. Staden var en gång ett maktcentrum där kyrkor och kloster byggdes, kungar och drottningar kröntes, och stormän samlades för att fatta viktiga beslut. Idag kan besökare vandra genom de samma gatorna och uppleva en känsla av det förflutna.

Korskullens Camping – Mer än bara en Campingplats

Korskullens Camping erbjuder cirka 40 campingtomter, varav 32 är utrustade med 10A elanslutning. Campingen är en utmärkt plats för både tältare och de som föredrar husvagn eller husbil. För de som söker mer bekvämlighet finns även stugor, och den unika möjligheten att hyra Grindstugan, ett särskilt charmigt 1700-talstorp som har renoverats för att erbjuda moderna bekvämligheter. Grindstugan, som rymmer upp till åtta personer, är även tillgänglig för uthyrning under vintermånaderna.

Närliggande Attraktioner för Alla Smaker

Korskullens Camping ligger inom en 5 mils radie från både den spännande Kolmårdens Djurpark och den vackra S:t Anna skärgård. Detta gör campingen till en utmärkt bas för dagsturer till några av regionens mest populära attraktioner. Utforska den rika djurfaunan på Kolmården eller ta en båttur genom den idylliska skärgården, allt inom lätt räckhåll från din campingplats.

Slutsats

Korskullens Camping erbjuder inte bara en plats att bo på, utan en helhetsupplevelse som kombinerar Söderköpings historiska charm med tillgång till några av Östergötlands finaste natur- och kulturattraktioner. Vare sig du är intresserad av historia, natur eller bara en lugn stund vid Göta Kanal, är Korskullens Camping den perfekta platsen för din nästa campingsemester.

Hitta hit

Skönbergagatan 50 61430 Söderköping
0121-216 21
info@soderkopingscamping.se
Webbplats
Kordinater: 58.4770391, 16.3344536
Kordinater: 58°28’37.34″N, 16°20’4.03″E

Information

Pris från: 280 SEK
Antal campingplatser: 35 st
Antal campingplatser med elektricitet: 35 st
Säsong: 5/5 – 8/10

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Lekplats

Stugor

Restaurang

Wifi