FALSTERBO CAMPING RESORT

Upptäck Falsterbo Camping Resort: En Oas av Naturskönhet och Aktiviteter

Belägen bara några hundra meter från en orörd vit sandstrand, erbjuder Falsterbo Camping Resort en oöverträffad campingupplevelse på det vackra Falsterbonäset. Här möts de böljande kristallklara vattnen av Ljungens naturreservat i en fantastisk symbios, vilket bjuder gäster på härliga havsbad, kitesurfing, vandring, cykling och fågelskådning. Denna resort är verkligen en oas där naturälskare och äventyrslystna kan hitta sitt paradis.

Varför Välja Falsterbo Camping Resort

Falsterbo Camping Resort stoltserar med det bästa läget på Falsterbonäset, vilket gör det till en perfekt destination för dem som söker både avkoppling och äventyr. Resorten är designad för att passa alla åldrar, vilket säkerställer en minnesvärd och njutbar vistelse för familjer, par och ensamresenärer. Kombinationen av vackra omgivningar, ett brett utbud av aktiviteter och förstklassiga bekvämligheter gör det till ett utmärkt val för campare.

Falsterbo Camping Resorts Naturskönhet

På Falsterbo Camping Resort står naturen i centrum. Närheten till stranden innebär att gäster kan njuta av solbadet på den mjuka sanden eller ta ett uppfriskande dopp i det klara vattnet. Det närliggande Ljungens naturreservat erbjuder en unik möjlighet att utforska landskapet och bevittna ett rikt djurliv. Detta område är särskilt populärt bland fågelskådare som flockas hit för att se de många arter som lever i regionen.

Aktiviteter för Alla Åldrar

Falsterbo Camping Resort säkerställer att varje gäst hittar något att njuta av. Under högsäsong erbjuder resorten en barnklubb med en mängd aktiviteter som sandslottstävlingar, minidisco, ansiktsmålning, hoppborgar och skattjakt. Den livliga lekplatsen, med en stor studsmatta, en ny klätterställning med rutschkana, en fotbollsplan och en minigolfbana, inbjuder barn i alla åldrar att leka och utforska.

Engagerande Aktiviteter för Äldre Gäster

För äldre barn och vuxna anordnar Falsterbo Camping Resort träningspass, uppträdanden och musikquiz. Dessa är aktiviteter utformade för att främja gemenskap och underhållning för alla. Oavsett om du föredrar ett högintensivt träningspass eller en avslappnad kväll med musik och trivia, finns det alltid något att göra på resorten.

Kulinariska Läckerheter på Falsterbo Camping Resort

Resortens bistro, med en nybyggd glasveranda, erbjuder högkvalitativa luncher, barnmenyer och à la carte-alternativ. Matupplevelsen förhöjs av de vackra omgivningarna, vilket låter gästerna njuta av utsökt med i en härlig miljö. För dem som föredrar att äta i sitt eget utrymme finns också möjlighet till take away.

Säsongsbetonade Evenemang och Facebook-uppdateringar

Falsterbo Camping Resort arrangerar en mängd säsongsbetonade evenemang för att hålla gästerna underhålla under hela deras vistelse. Genom att följa resortens Facebook-sida kan besökare hålla sig uppdaterad om aktuella evenemang och aktiviteter, vilket säkerställer att de inte missar något roligt.

En Varm Välkomst på Falsterbo Camping Resort

Teamet på Falsterbo Camping Resort ser fram emot att välkomna gäster för en fantastisk säsong fylld med nöje, avkoppling och äventyr. Resortens engagemang för att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter, kombinerat med dess vackra naturliga miljö, gör det till en idealisk destination för alla som vill uppleva det bästa av Falsterbonäset och den sydsvenska rivieran.

Falsterbo Camping Resort: Bästa Läget

Belägen bara en kort promenad från stranden erbjuder Falsterbo Camping Resort gästernas möjlighet att njuta av ett av de bästa lägena på den sydsvenska kusten. Närheten till havet, tillsammans med resortens utmärkta faciliteter, säkerställer en campingupplevelse utöver det vanliga.

Falsterbonäsets Charm

Falsterbonäset är känt för sin naturskönhet och fridfulla miljö. Området kännetecknas av sina långa, grunda stränder, vilket gör det perfekt för bad och vattensporter. De frodiga gröna landskapen och det rika djurlivet erbjuder en lugn bakgrund för utomhusaktiviteter och avkoppling.

Utforska Ljungens Naturreservat

Ljungens naturreservat är en höjdpunkt för många besökare till Falsterbo Camping Resort. Detta skyddade område är hem för en mängd olika växter och djur, vilket erbjuder utmärkta möjligheter för naturvandringar och fågelskådning. Reservatets väl underhållna stigar är idealiska för vandring och cykling, vilket låter gästerna utforska regionens naturliga skönhet i sin egen takt.

Familjevänliga Bekvämligheter

Falsterbo Camping Resort är designat med familjer i åtanke. Det breda utbudet av bekvämligheter och aktiviteter säkerställer att både barn och vuxna kan njuta av sin vistelse. Från den engagerande barnklubben till den rymliga lekplatsen och sportfaciliteterna finns det något för alla att njuta av.

Skapa Minnen på Falsterbo Camping Resort

Aktiviteterna och evenemangen på Falsterbo Camping Resort är utformade för att skapa bestående minnen för gäster. Oavsett om det handlar om att bygga sandslott på stranden, delta i en musikquiz eller njuta av en utsökt måltid i bistron, är varje ögonblick som spenderas på resorten och möjlighet att skapa nya minnen.

Slutsats

Falsterbo Camping Resort erbjuder en exceptionell campingupplevelse, som kombinerad naturskönhet, ett förstklassigt läge och ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar. Oavsett om du söker en avkopplande strandsemester eller ett actionfyllt äventyr har denna resort något att erbjuda alla. Engagemanget för att erbjuda högkvalitativa bekvämligheter och engagerande aktiviteter gör Falsterbo Camping Resort till den perfekta destinationen för din nästa termin.

Vanliga Frågor

Vilka aktiviteter finns tillgängliga på Falsterbo Camping Resort?

Falsterbo Camping Resort erbjuder en mängd aktiviteter inklusive bad, kitesurfing, vandring, cykling, fågelskådning och mer. Det finns också speciella aktiviteter för barn som sandslottstävlingar, minidisco och skattjakter.

Vilka bekvämligheter erbjuder resorten?

Resorten har en bistro med glasveranda, en lekplats med studsmatta och klätterställning, en fotbollsplan, en minigolfbana och mer. Det finns också träningspass, uppträdanden och musikquiz för äldre gäster.

Är Falsterbo Camping Resort familjevänligt?

Ja, resorten är utformad för att passa familjer med barn i alla åldrar och erbjuda ett brett utbud av aktiviteter och bekvämligheter för att hålla alla underhållna.

Hur nära är resorten till stranden?

Resorten ligger bara några hundra meter från en vacker vit sandstrand, gör det enkelt för gäster att njuta av solbad, bad andra strandaktiviteter.

Finns det matalternativ på resorten?

Ja, resortens bistro erbjuder högkvalitativa luncher, barnmenyer och à la carte-alternativ. Det finns också möjlighet att köpa take away för dem som föredrar att äta i sitt eget utrymme.

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om evenemang på resorten?

Du kan följa Falsterbo Camping Resort på Facebook för att hålla dig uppdaterad om aktuella evenemang och aktiviteter.

Hitta hit

Reuterswärds väg 1 23942 Falsterbo
040-602 40 20
info@falsterboresort.se
Webbplats
Kordinater: 55.3972237, 12.8647184
Kordinater: 55°23’50.01″N, 12°51’52.99″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 380 st
Antal campingplatser med elektricitet: 380 st
Säsong: 1/3 – 30/11

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Wifi

Servicehus, Servering och mat