KALMAR CAMPING – RAFSHAGSUDDEN

Kalmar Camping på Rafshagsudden har varit en populär destination för campare i nästan 70 år. Den har utvecklats från en enkel plats för tältare med begränsade servicebehov till en toppmodern campinganläggning. Det som drog oss till Kalmar Camping var det fridfulla området och den spektakulära naturen på Rafshagsudden – öarna, fisket, fågelskådningen och andra natursköna upplevelser. Sedan dess har campingen expanderat rejält!

Kalmar Camping Rafshagsudden erbjuder allt för en perfekt semester. Med sin unika havsutsikt och natursköna miljö, där varje plats har sin egen karaktär, är det ett utmärkt val. Under högsäsong är det livligt med musik och diverse aktiviteter.

Den välkända stillheten på Kalmar Camping tillsammans med den friska luften erbjuder en perfekt miljö för avkoppling och återhämtning. Du kan njuta av promenader i naturreservatet, fiske från land eller båt, samt sol och bad. Missa inte ett besök i vårt Havscafé och butik där du kan avnjuta en läcker lunch eller en kylande glass!

Våra campingplatser är unika och personliga, och de flesta har en fantastisk utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron. Med ett brett utbud av platser att välja mellan strävar vi efter att du ska trivas och hitta något som passar just dig.

På Kalmar Camping prioriterar vi ditt välbefinnande med ett urval av faciliteter och tjänster som kombinerar komfort med lyx. Utforska vårt utbud och boka din vistelse redan idag.

Inom gångavstånd från campingen ligger Björnö & Stävlö naturreservat. Under sommaren finns ett rikt utbud av aktiviteter som fiske, motionsslingor och badplatser. Ta en titt under fliken Aktiviteter för att se allt vi erbjuder.

I vår servicebutik hittar du det mesta du behöver, som färska frallor och mjölk. I caféet kan du njuta av croissanter och andra läckerheter. Om hungern slår till finns det även möjlighet att beställa mat.

Hitta hit

Rafshagen 430

39598 Kalmar
0480-604 64
info@kalmarcamping.se
Webbplats
Kordinater: 56.7569027, 16.3800024
Kordinater: 56°45’24.85″N, 16°22’48.01″E

Information

Pris från: 395 SEK
Antal campingplatser: 220 st
Antal campingplatser med el: 220 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi

Hjärtstartare