KONÄS CAMPING

Konäs Camping: En Naturskön Tillflyktsort

Välkommen till Konäs Camping, en fridfull tillflyktsort som erbjuder en nära kontakt med naturen från maj till oktober, med möjlighet till besök andra tider efter överenskommelse. Här finner du ett välskött servicehus med bekvämligheter som kök, duschar, toaletter och tvättmaskin, allt för att din vistelse ska bli så behaglig som möjligt.

Fiske och Vandring i Scenisk Miljö

Är du en entusiastisk fiskare? Norstjärn och Kallsjön bjuder på röding och öring, medan Kallsjön är platsen för dig som drömmer om att fånga stora kanadarödingar. Men Konäs är mer än bara fiske. Upptäck de många stigarna och njut av de vackra vyerna som omger campingen. En särskilt rekommenderad utflykt är vandringen till Suljättens topp, där du på 844 meters höjd får en hänförande utsikt över området. Kom ihåg att vägen upp till Lillvallen är öppen från juni till oktober, med en liten avgift för underhållet.

Kultur och Historia Nära Hand

För en kulturell paus, besök Anders de Wahlmuseet på Forséns gård. Här kan du stiga in i rummet där den berömde skådespelaren Anders de Wahl spenderade sina somrar. Rummet är ett tidsfönster, bevarat i oförändrat skick med antika föremål och möbler från 1700- och 1800-talet. Museet, som är i privat ägo, är öppet för besökare när ägaren är på plats.

Välkommen till En Plats för Avkoppling och Äventyr

Konäs Camping är platsen för dig som söker lugn och ro, äventyr i naturen eller en dos av kulturhistoria. Packa din ryggsäck, ladda ditt fiskespö och gör dig redo för en oförglömlig upplevelse i Jämtlands hjärta. Välkommen till en värld av naturskönhet och harmoni på Konäs Camping.

Hitta hit

Ytterkonäs 271

83005 Järpen
070-389 50 75
Webbplats
Kordinater: 63.5986447, 13.0793994
Kordinater: 63°35’55.12″N, 13°4’45.84″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: Info. saknas
Antal campingplatser med el: Info. saknas
Säsong: Maj till Oktober

Faciliteter

Stugor