YTTERMALUNGS CAMPING STUGBY & ÄVENTYR

Hagariset 14 78291 Malung | 070-540 06 35 | info@malungsaventyr.se | Webbplats

Upptäck Yttermalungs Naturparadis: En Grön Campingupplevelse

En Pärla i Dalarnas Hjärta: Yttermalungs Camping & Stugby

Nestlad i den pittoreska byn Yttermalung, Dalarnas län, finner du Yttermalungs Camping, Stugby & Outdoor – en hållbar och mysig campinganläggning.

Med totalt 10 stugor utrustade med egna sanitära faciliteter, 10 rymliga husvagnsområden med elkapacitet upp till 16 ampere och 4 exklusiva Glamping Tält, erbjuder denna camping något för alla smaker.

Sommartid kan gäster njuta av en svalkande dopp i YIK´s Hagabadet som finns på campingen, medan vintern erbjuder en skridskobana belägen just intill. Oavsett säsong finns det en uppsjö av aktiviteter som passar både gammal som ung.

Initiativet till denna campingoas togs av Peter Lucas och Hilje Blaauw. Sedan 2008 har de arbetat för att skapa en harmonisk plats, belägen intill Hagabadet.

Genom samarbeten med närliggande föreningar och företag, bidrar Yttermalungs Camping aktivt till att stödja den lokala ekonomin. De erbjuder också spännande vildmarksäventyr och andra aktiviteter i närområdet. Med stor hänsyn till sina gäster, den omgivande naturen och det lokala samhället, strävar de efter att skapa en hållbar turistdestination.

Kom och upplev naturen på nära håll – välkommen till Yttermalungs Camping!

Faciliteter

  • Elplatser
  • Stugor

Information


Antal campingplatser: 12 st
Antal campingplatser med el: 12 st
Säsong: