IDRE FJÄLL CAMPING

Idre Fjäll Camping: En Mångsidig Skidupplevelse i Dalarnas Hjärta

Idre Fjäll Camping, belägen i Dalarna norr om Sälen vid foten av Idre Fjäll, är känd för att vara en av de första skidorterna att öppna varje säsong. Denna skidort erbjuder inte bara tidig skidåkning, utan också en av de finaste ljusmiljöerna i området, där allt man kan önska sig finns samlade på ett och samma ställe.

Modern Camping med Ski In-Ski Out

Den nya och moderna campingen Renen på Idre Fjäll Camping erbjuder ett utmärkt ski in-ski out-läge med en fantastisk utsikt över både svenska och norska fjällen. Gästerna kan njuta av stora platser för husbilar och husvagnar, samt tillgång till ett nybyggt och fullt utrustat servicehus.

Boendealternativ för Alla Smaker

För de som föredrar ett mer traditionellt boende, erbjuder Idre Fjäll Camping flera alternativ, inklusive Pernilla Wiberg Hotel, lägenheter och stugområden. Dessa moderna och bekväma boendealternativ gör att varje gäst kan hitta något som passar deras behov och stil.

Skidåkning för Alla Nivåer

Idre Fjäll imponerar med skidåkning i fyra väderstreck och backar som passar alla skidåkare, oavsett nivå. Med en snowpark, skidskola och skiduthyrning, är anläggningen perfekt för både nybörjare och erfarna skidåkare. Med 41 olika pister och 24 liftar finns det gott om valmöjligheter.

Längdskidåkning i Vacker Natur

För de som föredrar längdskidåkning, erbjuder Idre Fjäll flera mil av skidspår genom en bedårande natur. Dessa välpreparerade spår är perfekta för en dag full av utforskning och motion i frisk luft.

Sammanfattning

Idre Fjäll Camping i Dalarna är en idealisk destination för skidälskare som söker en mångsidig och minnesvärd vinterupplevelse. Med sitt utmärkta läge, moderna campingfaciliteter, och breda utbud av skidåkning och boendealternativ, erbjuder campingen något för alla skidåkare och vinterentusiaster.

Hitta hit

79091 Idre
0253-412 77
camping@idrefjall.se
Webbplats
Kordinater: 61.8896044, 12.8392651
Kordinater: 61°53’22.58″N, 12°50’21.35″E

Information

Pris från: 0 SEK
Antal campingplatser: 125 st
Antal campingplatser med elektricitet: 125 st
Säsong: Året om

Faciliteter

  • Elplatser
  • Kiosk
  • Handikappanpassad
  • Wifi
  • Fjällnära