ÄNGBY CAMPING

Välkommen till Ängby Camping

Belägen bara 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv erbjuder Ängby Camping en nostalgisk och fridfull tillflyktsort, perfekt för familjer som söker en blandning av äventyr i friluft och närhet till storstadens bekvämligheter. Med rötter som sträcker sig tillbaka till 1940-talet har Ängby Camping bevarat en charmigt gammaldags atmosfär som lockar dem som uppskattar en enklare, mer avslappnad campingupplevelse.

En Nostalgisk Reträtt med Moderna Bekvämligheter

Ängby Camping har noggrant bevarat sin historiska charm samtidigt som moderna bekvämligheter tillhandahålls för att säkerställa en bekväm vistelse. Campingen erbjuder olika boendealternativ från mysiga stugor till dedikerade platser för husvagnar och husbilar, var och en utformad för att återspegla den traditionella campingupplevelsen från förr.

Familjevänlig Miljö med Rikligt med Aktiviteter

Denna familjeorienterade campingplats ligger i ett optimalt läge omgivet av frodiga skogar med dedikerade löp- och promenadspår, vilket gör den till en idealisk plats för aktiva familjer. Närliggande Ängby friluftsbad förhöjer campingupplevelsen med sina badfaciliteter, inklusive bryggor och en vattenrutschkana, för att inte nämna det extra nöjet med en minigolfbana och en servering där ni kan ladda om efter en dag full av aktiviteter.

Tillgänglighet och Närhet till Stockholm

En av de största fördelarna med att bo på Ängby Camping är dess närhet till Stockholm. Endast en 20 minuters bilfärd från staden erbjuder den en fridfull reträtt utan att offra bekvämligheten av stadens attraktioner. Oavsett om du vill utforska de historiska platserna, museerna och shoppingområdena i Stockholm eller bara koppla av i campingsidans lugna miljö, ger Ängby Camping det bästa av båda världarna.

Umgås med Naturen

Campingen omgivande miljö är inte bara till för syns skull. Den tätbefolkade skogen runt Ängby Camping är inte bara vacker utan även funktionell och ger gästerna rikliga möjligheter att ansluta sig till naturen. De välskötta stigarna är perfekta för familjevandringar, fågelskådning eller en lugn morgonjogg.

En Plats för Minnen

Den tidlösa charmen hos Ängby Camping gör den till en speciell plats för att skapa bestående minnen. Det är en plats där familjer kan återvända år efter år för att njuta av dess bevarade skönhet och lugna atmosfär, samtidigt som de skapar nya minnen.

I grund och botten är Ängby Camping mer än bara en plats att bo på; det är en destination som erbjuder en nostalgisk flykt nära en av Skandinaviens mest livliga städer. Med sin kombination av naturskönhet, historisk charm och familjevänliga aktiviteter, kvarstår den som ett populärt val för dem som önskar utforska Stockholm på ett unikt och minnesvärt sätt.

Hitta hit

Blackebergsvägen 25 16851 Bromma
08-37 04 20
reservation@angbycamping.se
Webbplats
Kordinater: 59.337425, 17.9011222
Kordinater: 59°20’14.73″N, 17°54’4.04″E

Information

Pris från: 345SEK
Antal campingplatser: 160 st
Antal campingplatser med elektricitet: 160 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Wifi