FRÄMBY UDDE RESORT

Upptäck Sjösidans Naturnära Ställplatser

Sjösidans ställplatser erbjuder en unik kombination av rymlighet och närhet till naturen, vilket gör det till en perfekt destination för en avkopplande vistelse.

Boende med Naturen som Granne:

Våra ställplatser är designade för att ge våra gäster en känsla av frihet och närhet till naturen. Njut av en avkopplande promenad längs den romantiska Kärleksstigen på udden när du anländer på eftermiddagen. Morgnarna på Sjösidan är lika magiska, där du kan välkomna dagen med en kopp varmt kaffe vid strandkanten, omgiven av naturskönhet.

Begränsat Antal Platser för Enskildhet:

Vi erbjuder 32 ställplatser och 4 tältplatser, vilka alla är noggrant utformade för att skydda din komfort och avskildhet. För att garantera din plats, rekommenderar vi att du bokar i förväg.

Service och Bekvämligheter:

Alla nödvändiga faciliteter finns inom räckhåll. I vårt servicehus, beläget i en charmig röd byggnad, hittar du wc, kök och duschar. Här finns även vår butik där du kan handla allt från friluftsutrustning till lokalproducerade produkter. Vi erbjuder även uthyrning av cyklar och annan utrustning för dina äventyr, samt unika upplevelser som guidade aktiviteter och bastu.

Denna omskrivna text framhäver Sjösidans ställplatsers naturnära läge och faciliteter och aktiviteter som erbjuds, vilket ger en inbjudande och informativ överblick för potentiella gäster.

Hitta hit

FRÄMBY UDDE 20 79153 Falun
010-585 13 40
info@frambyudde.com
Webbplats
Kordinater: 60.5810792, 15.6769262
Kordinater: 60°34’51.89″N, 15°40’36.93″E

Information

Pris från: 220 SEK
Antal campingplatser: 37 st
Antal campingplatser med el: 37 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi