CARAVAN CLUB TANDÅDALEN

Nära Naturen och Skidåkningen: Caravan Club Tandådalen

Belägen bara 17 km från centrala Sälen, erbjuder Caravan Club Tandådalen en idealisk bas för din skidsemester. Campingen, som ligger precis intill Tandådalens och Hundfjällets skidanläggningar, är perfekt placerad för skidåkare och äventyrare. Härifrån har du direkt tillgång till de välpreparerade skidbackarna och längdskidspåren, och behöver inte oroa dig för att använda bilen för dagliga utflykter eller matinköp.

Modern och Rymlig Camping

Trots att campingen ibland kan hysa upp till tvåtusen gäster, är den så pass rymlig och välplanerad att den aldrig känns trång eller överfull. Den moderna utrustningen och faciliteterna garanterar en bekväm och njutbar vistelse för alla besökare.

Aktiviteter för Alla Åldrar

Under högsäsongen kommer du att hitta ett spännande urval av aktiviteter anordnade på campingen. För vuxna gäster finns det ett varierat program i Storstugan, som erbjuder allt från avslappnande till underhållande evenemang. För barn och ungdomar är ”Snigeln” platsen att vara, med aktiviteter som är skräddarsydda för att engagera och roa yngre gäster.

Den Perfekta Platsen för Din Skidsemester

Med sin strategiska placering, moderna faciliteter och ett brett utbud av aktiviteter, är Caravan Club Tandådalen det perfekta valet för din nästa skidsemester. Oavsett om du planerar en familjetripp eller en utflykt med vänner, erbjuder campingen allt du behöver för en oförglömlig vinterupplevelse.

Hitta hit

Tandådalen 78067 Sälen
0280-330 53
tandadalen@caravanclub.se
Webbplats
Kordinater: 61.1791703, 12.998505
Kordinater: 61°10’45.01″N, 12°59’54.62″E

Information

Pris från: 310 SEK
Antal campingplatser: 770 st
Antal campingplatser med elektricitet: 770 st
Säsong: Året om

Faciliteter

  • El
  • Dricksvatten