EVEDALS CAMPING VÄXJÖ

Välkommen till Evedals Camping Växjö: En Idyllisk Tillflyktsort för Varje Säsong

Evedals Camping Växjö är en verklig pärla belägen på en halvö i en naturskön miljö med naturreservat och historiska slottsruiner som grannar. Denna unika plats är utformad för att vara den ultimata destinationen för både avkoppling och aktiviteter, oavsett årstid.

Faciliteter och Aktiviteter för Alla Smaker

Campingplatsen stoltserar med en mängd attraktioner som gör varje vistelse minnesvärd. Förutom den charmiga restaurangen med fullständiga rättigheter, finns en lockande glassbar och en välbesökt kiosk. För den äventyrslystne erbjuder campingen både äventyrsgolf och bangolf. Den nya spa- och relaxavdelningen tillhandahåller en oas för avslappning och återhämtning.

Boende och Bekvämligheter

Evedals Camping är utrustad för att välkomna gäster året runt med sina vinterbonade stugor som erbjuder en varm och välkomnande miljö även under de kyligare månaderna. Gästerna kan även ta del av uthyrning av kanot och roddbåt, vilket ger perfekta förutsättningar för att utforska de närliggande vattenlederna.

Aktiviteter på och Utanför Campingen

Med faciliteter som tennisbana, fotbollsbiljard och tillgång till både båtramp och gästbrygga, har du alla möjligheter att skapa en aktiv semester. För de som föredrar lugnare dagar finns det rikligt med fiske, avkoppling och natursköna promenader i den omgivande miljön.

Utflyktsmål Nära Evedals Camping

Evedals läge gör det också till en utmärkt bas för utflykter i regionen. Populära destinationer inkluderar Kosta glasbruk, shoppingcentret Grand Samarkand, Linnéträdgården vid domkyrkan, de historiska Kronobergs slottsruiner, Växjö sim- och äventyrsbad samt barnfavoriten Leos Lekland.

Din Ledighet Definierad

På Evedals Camping kan du verkligen vara dig själv och välja hur mycket eller lite du vill göra. Den flexibilitet och frihet som campingen erbjuder gör den till en perfekt plats för de som vill ha kontroll över sin egen ledighet. Oavsett om du söker äventyr eller stillhet, är Evedals Camping den ultimata destinationen för att återladda och njuta.

Slutsats: En Perfekt Semester Väntar på Evedals Camping Växjö

Med dess breda utbud av aktiviteter, högklassiga faciliteter och vacker natur är Evedals Camping Växjö det ideala valet för din nästa semester. Oavsett årstid erbjuder campingen något för alla, från spännande aktiviteter till lugna stunder vid vattnet. Boka din plats idag och upplev en oförglömlig semester i hjärtat av Växjö.


Vanliga Frågor

  1. Vilka boendealternativ finns tillgängliga på Evedals Camping Växjö?
  2. Vilka faciliteter finns på Evedals Camping?
  3. Kan man hyra vattensportutrustning på campingen?
  4. Vilka aktiviteter kan man göra under vintermånaderna på Evedals Camping?

Hitta hit

L J Brandts väg 35263 Växjö
0470-630 34
evedals.camping@telia.com
Webbplats
Kordinater: 56.9229881, 14.8179923
Kordinater: 56°55’22.76″N, 14°49’4.77″E

Information

Pris från: 340 SEK
Antal campingplatser: 140 st
Antal campingplatser med elektricitet: 113 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Wifi