SANDVIKENS CAMPING & STUGBY

Bekvämlighet och Äventyr i Harmoni vid Sandviken

Sandviken camping erbjuder en unik kombination av avslappnad campingkänsla och hemtrevlig bekvämlighet. Med sitt pittoreska läge och mångsidiga boendealternativ, är campingen en idealisk destination för både äventyrslystna och avkopplingssökande semesterfirare.

Stugor och Vandrarhem:

Vår camping stoltserar med 13 välutrustade stugor, varav fyra är självhushållsstugor komplett med moderna bekvämligheter som toalett, dusch och kök, samt plats för upp till fem personer. För de som föredrar en mer social boendeupplevelse, erbjuder vårt vandrarhem 33 bäddar fördelade på sju rum. Här finns tillgång till gemensamt kök, allrum och toaletter.

Faciliteter för Husvagnar och Tältare:

För dig som reser med husvagn, husbil eller tält finns det välutrustade serviceområden med toaletter, duschar och tvättmöjligheter. Våra gäster uppskattar den smidiga tillgängligheten och rena faciliteterna, gör vistelsen bekväm och bekymmersfri.

Aktiviteter och Underhållning:

På Sandviken camping finner du en mängd aktiviteter som passar alla åldrar. Hoppa högt på vår studsmatta, testa dina färdigheter på minigolfbanan eller slappna av vid vår egen brygga. För de yngre gästerna finns en rolig och säker lekplats. Dessutom erbjuder vi uthyrning av cyklar och båtar för att utforska området på egen hand.

Välkomna till Sandviken Camping:

Hos oss på Sandviken camping är varje dag en möjlighet att skapa nya minnen. Oavsett om du är ute efter en avkopplande dag vid vattnet eller spännande utomhusaktiviteter, har vi något för dig. Vi ser fram emot att välkomna dig och din familj till en oförglömlig vistelse hos oss.

Hitta hit

Sandviken 130 83293 Frösön
063-370 08
info@sandvikenscamping-stugby.com
Webbplats
Kordinater: 63.151844, 14.5839735
Kordinater: 63°9’6.64″N, 14°35’2.3″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: Info. saknas
Antal campingplatser med el: Info. saknas
Säsong: Året om

Faciliteter

Lekplats

Restaurang

Minigolf

Stugor

Wifi