HÖGLEKARDALENS SEMESTERBY

Höglekardalens Husvagnsparadis & Restaurang Drömmen: Din Fjälldestination

Välkommen till Höglekardalens Semesterby, en idyllisk plats för säsongscamping för husvagnar, belägen på den charmiga Hovde-sidan. Här kan du välja mellan ca 120 platser, alla inbäddade i den storslagna Jämtlandsfjällen. Vårt servicehus är utrustat med bastu, kök, diskmöjligheter och ett mysigt samlingsrum – allt för att göra din vistelse så trivsam och bekväm som möjligt.

Restaurang Drömmen: En Naturlig Mötesplats

Efter en dag fylld av äventyr i skidbacken, välkomnar Restaurang Drömmen dig till en värld av värme och gemenskap. Här, i hjärtat av Bydalsfjällen, kan du njuta av utsökta rätter, slappna av med ett glas vin eller bara umgås i en levande och familjär atmosfär. Restaurang Drömmen är den naturliga samlingsplatsen för alla som älskar fjällvärlden.

Storslagen Skidåkning i Bydalsfjällen

Bydalsfjällen, beläget i Åre kommun, är ett paradis för alla skidåkare. Med 17 liftar, 40 nedfarter och en fallhöjd på 420 meter erbjuder vi skidåkning för alla nivåer. Våra välpreparerade backar, som främst bygger på natursnö, kompletteras med ett omfattande snökanonsystem för att säkerställa bästa möjliga förhållanden hela vintern. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skidåkare, har Bydalsfjällen något att erbjuda.

Varmt Välkommen till Ett Äventyr i Fjällen

På Höglekardalens Semesterby och Restaurang Drömmen finner du allt som behövs för en minnesvärd vinterupplevelse. Bo bekvämt, njut av god mat och upplev skidåkning i världsklass. Välkommen till en plats där natur, komfort och gemenskap möts.

Hitta hit

84591 Hallen
063-1264 20
hoglekardalen@bydalsfjallen.se
Webbplats
Kordinater: 63.0835119, 13.7669333
Kordinater: 63°5’0.64″N, 13°46’0.96″E

Information

Pris från: 0 SEK
Antal campingplatser: 120 st
Antal campingplatser med el: 120 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Servicehus 

Bastu