HAFSTEN RESORT

Hafsten Resort, beläget på en malerisk halvö mellan Göteborg och Strömstad och strax väster om Uddevalla, är mer än bara en fritidsanläggning; det är en port till det bästa av Bohusläns natur och kultur. Som en av de mest älskade fritidsanläggningarna i regionen lockar Hafsten Resort besökare med sin femstjärniga charm, året runt öppna dörrar, och en bred array av aktiviteter för alla åldrar.

Bohusläns Hjärta: Hafsten Resort

Hafsten Resort, veritabelt placerad i hjärtat av Bohuslän, erbjuder en unik vy över det omgivande havet och skärgården. Med två privata stränder direkt anslutna till anläggningen är det lätt att se varför denna destination blivit så populär. Resortens läge ger perfekt tillgång till både avslappning vid stranden och äventyr i naturen.

En Värld av Aktiviteter

För den aktiva semestern erbjuder Hafsten Resort ett omfattande utbud av aktiviteter som gör varje dag spännande:

  • Vattenäventyr: Med fyra pooler och en 86 meter lång vattenrutschbana, är poolområdet en central punkt för familjeroligheter.
  • Äventyr på Land: Tennisbanor, äventyrsgolf, klätterväggar och en 900 meter lång zipline bjuder på fysiska utmaningar ovan jord.
  • Marina Utflykter: Hyr motorbåt, trampbåt eller kanot för att utforska de närliggande vattenvägarna på egen hand.
  • Natur och Vila: För de som föredrar en lugnare tempo finns minispa med bubbelpool, bastu och relaxavdelning, perfekt för återhämtning efter en aktiv dag.

Mat och Mys

Hafsten Resort är också hem till tre restauranger, varav en är öppen året runt, vilket ger besökare möjligheten att smaka på lokala delikatesser såväl som internationell cuisine. En välsorterad butik på området ser till att alla dina dagliga behov är täckta.

Boende och Bekvämligheter

Boendet på Hafsten Resort spänner från bekväma campingtomter till mysiga stugor, alla designade för att maximera din komfort och närhet till naturen. Med den ständiga efterfrågan på dessa populära boenden är det klokt att boka i god tid för att säkra din plats.

Utforska Uddevalla och Omgivningarna

Uddevalla, närmsta stad, är bara en kort bilresa bort och erbjuder shopping, caféer och ett rikt nattliv för den som vill utforska livet utanför resorten. För djurälskare ligger Nordens Ark, en djurpark dedikerad till bevarande av hotade arter, endast 40 minuters bilfärd från Hafsten.


Vanliga Frågor Om Hafsten Resort

Vilka typer av boende finns tillgängliga på Hafsten Resort?

Hur många pooler finns det på Hafsten Resort?

Är Hafsten Resort lämpligt för små barn?

Vilka aktiviteter kan man göra på Hafsten Resort?

Finns det restaurangalternativ på Hafsten Resort?

Vilka naturområden kan man utforska nära Hafsten Resort?


Slutsats

Hafsten Resort erbjuder en oförglömlig upplevelse i Bohusläns hjärta, med en perfekt blandning av äventyr och avkoppling. Oavsett om du är ute efter spänning i äventyrsparken eller en lugn dag vid havet, är Hafsten Resort det ideala valet för en familjesemester som kombinerar det bästa av svensk natur och gästfrihet. Planera din nästa semester här och upplev själv varför så många väljer att återvända år efter år.

Hitta hit

Hafsten 120 45196 Uddevalla
0522-64 41 17
info@hafsten.se
Webbplats
Kordinater: 58.3145176, 11.7234854
Kordinater: 58°18’52.26″N, 11°43’24.55″E

Information

Pris från: 310 SEK
Antal campingplatser: 370 st
Antal campingplatser med elektricitet: 370 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi

Äventyrsgolf

Vattenrutschbana

Gym

Wellness

Bastu

Tennisbana

Vandringsleder