ÅKERSJÖNS CAMPING

Åkersjöns Fjällcamping: Ett Vinterparadis för Alla Aktiva Semesterfirare

Ditt Vinteräventyr Börjar Här: Välkommen till Åkersjöns Fjällcamping, tidigare känd som Liften i Åkersjön. Här erbjuder vi säsongsplatser för husvagnar, perfekt för dig som älskar fjällnatur, camping och snö. Njut av en vinter full av aktiviteter i hjärtat av fjällen!

Servicehus och Teknik: Vårt servicehus är utrustat med duschar, toaletter, kök och en avkopplande bastu. Tillgång till Wi-Fi finns över hela campingen och CCTV-säkerhetssystem som du kan se live för att kolla in husvagnen eller snömängderna hemifrån. Med individuell elmätning på varje campingplats betalar du endast för den el du faktiskt använder.

Restaurang Drivan: Besök vår Restaurang Drivan, öppen från fredag till söndag året runt, och på vardagar efter förfrågan.

Skidåkning vid Dörren: Med skidlift och backar precis intill campingen, kan du njuta av skidåkning varje lördag och söndag under säsong. Vi erbjuder både blå och röda backar samt fantastisk utsikt från toppen.

Snöskoterleder för Äventyrare: Utforska 8 km snöskoterleder underhållna av Åkersjöns Skoterklubb. Perfekt för dig som föredrar motoriserad fart!

Längdskidor för Naturelskaren: Mindre än 500 meter från campingen hittar du längdskidspår, skötta av Åkersjöns Sportklubb. Glöm inte spåravgiften!

Uthyrning för Bekvämlighet: Vi hyr ut allt du behöver för en dag i backen. Packa lätt och hyr hos oss!

Sommar i Fjällen: Även sommartid erbjuder vi aktiviteter som downhill bikepark och vackra vandringsleder i Ansättfjällen. Missa inte chansen att uppleva vildmarksfiske i Hotagen.

För en aktiv semester i fjällens sköna natur, både sommar och vinter, är Åkersjöns Fjällcamping det perfekta valet. Välkommen till oss för äventyr och avkoppling i en och samma upplevelse!

Hitta hit

Akersjön 1302 83060 Föllinge
070-349 64 44
info@akersjonscamping.com
Webbplats
Kordinater: 63.7781602, 14.0331698
Kordinater: 63°46’41.38″N, 14°1’59.41″E

Information

Pris från: 0 SEK
Antal campingplatser: 90 st
Antal campingplatser med elektricitet: 90 st
Säsong:

Faciliteter

Elplatser

Stugor

Restaurang