FIRST CAMP TYLÖSAND-HALMSTAD

Upptäck Tylösands Camping: En Pärla vid Sveriges Stränder

Idylliskt Läge vid Sveriges Prisade Strand

Vår camping i Tylösand, en kort promenad från en av Sveriges mest älskade stränder, är det ultimata valet för strandälskare. First Camp Tylösand-Halmstad ligger vid den sju kilometer långa sandstranden, erkänd som Sveriges bästa i en omröstning av Aftonbladets läsare.

Stranden – En Skattkista av Aktiviteter

Stranden är inte bara perfekt för avkopplande stunder och snäckplockning, utan också ett centrum för en mängd fritidsaktiviteter. Här finns allt från möjligheter till vindsurfing till härliga utflykter och ett pulserande nöjesliv i närliggande Halmstad.

Golf, Vindsurfing och Nöjesliv

För den golfintresserade finns två 18-hålsbanor i närheten, och området är även en dröm för vindsurfare. Halmstads nöjesliv erbjuder något för alla, oavsett om du föredrar lugna utflykter eller en natt på stan.

Familjevänligt Boende och Matupplevelser

På campingområdet kan barnen leka och skapa nya vänskaper, medan de vuxna kan njuta av god mat i campingen bistro. Här finns något för hela familjen att njuta av.

Boendealternativ för Alla

Välj mellan moderna stugor, campingtomter, eller boende i husbil, husvagn, eller tält. Alla boendealternativ ligger nära den vackra stranden, där du kan känna havsbrisen rakt utanför dörren.

Hitta hit

Kungsvägen 3 30270 Halmstad
035-305 10
tylosand@firstcamp.se
Webbplats
Kordinater: 56.6601793, 12.7406283
Kordinater: 56°39’36.65″N, 12°44’26.26″E

Information

Pris från: Se aktuellt pris på hemsidan
Antal campingplatser: 418 st
Antal campingplatser med elektricitet: 418 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Wifi