BÖDA SAND

Välkommen till Böda Sand – Din Semesterdröm

Upptäck idyllen på Böda Sand, beläget vid en av Ölands vackraste stränder. Med dess två mil långa, vita sandstrand är detta den ultimata destinationen för familjer, pensionärer, par och vänner som söker den perfekta sommarupplevelsen.

Aktiviteter för Alla Smaker

Böda Sand erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Från avkopplande stunder i solen till mer aktiva nöjen som gruppträning, minigolf, spa och barnvänliga aktiviteter. Här finns till och med en frisör, vilket gör att ni kan njuta av en komplett semester utan att behöva lämna campingen.

Underhållning och Gemenskap

Varje sommarkväll på Böda Sand blir en fest med After Beach, livemusik och skoj för hela familjen. Med allt från utomhusträning och vattensporter till pyssel och lek för barnen, är det en plats där nya vänskapsband knyts och minnen skapas.

Barnens Favoritplats

Böda Sand är ett paradis för barnen med en mängd aktiviteter som är speciellt framtagna för dem. Från äventyr i badlandet och minigolf till barnklubben med Bödde – det finns något för alla barn att njuta av.

Boendealternativ för Varje Behov

Oavsett om du föredrar tält, husvagn eller stuga, finns det ett boende som passar just dig. Välj mellan strandnära platser eller stugor med olika storlekar och bekvämligheter, alla utrustade för en bekväm och minnesvärd vistelse.

Din Egen Lilla Semesterstad

Böda Sand är mer än en camping; det är en komplett semesterdestination med alla bekvämligheter du kan behöva. Här finns allt från sjukvård till matbutiker och shopping, allt inom bekvämt gångavstånd.

Öland – en Ö med Oändliga Möjligheter

När ni vill utforska mer av Öland är Böda Sand den perfekta utgångspunkten. Med närhet till populära attraktioner som Ölands djurpark och Lådbilslandet, samt enkel tillgång till vacker natur och kulturella sevärdheter, finns det alltid något nytt att upptäcka.

Sammanfattning:

Böda Sand är inte bara en campingplats – det är en plats där sommarminnen skapas. Med sitt fantastiska läge vid Ölands längsta strand och en mängd aktiviteter och bekvämligheter, är det en destination som erbjuder allt för en oförglömlig semester. Vare sig du är ute efter äventyr eller avkoppling, hittar du det här på Böda Sand.

Hitta hit

Bödasandsallén 11 38773 Löttorp
0485-222 00
info@bodasand.se
Webbplats
Kordinater: 57.2741037, 17.0507001
Kordinater: 57°16’26.77″N, 17°3’2.52″E

Information

Pris från: 365 SEK
Antal campingplatser: 1152 st
Antal campingplatser med elektricitet: 1152 st
Säsong: 29/4 – 17/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi