ÄLVDALENS CAMPING

Älvdalens Camping: En Idyll vid Österdalälvens Strand

Att vakna upp i en fridfull miljö nära vatten och natur, fri från vardagens stress, är en upplevelse utöver det vanliga. Älvdalens Camping, belägen i det pittoreska norra Dalarna vid Österdalälvens strand, erbjuder precis detta – en perfekt kombination av natur, avkoppling och äventyr.

Naturskön Belägenhet och Fritidsaktiviteter

Omgiven av Österdalälvens lugna vatten och den omgivande vildmarken, är Älvdalens Camping en oas för alla som älskar utomhusaktiviteter. Här har du möjlighet att ägna dig åt fiske, utforska de lokala vandringslederna eller bara njuta av den storslagna naturen.

Perfekt Plats för Camping och Boende

Älvdalens Camping är inbäddad i stora, grönskande gräsytor, där varje besökare kan finna sin ideala plats. Oavsett om du föredrar husvagn, tält, eller en bekväm stuga, erbjuder campingen en mängd alternativ för att tillgodose alla smaker och behov.

Fridfull Atmosfär och Naturnära Upplevelser

Campingen präglas av en harmonisk och lugn atmosfär. En tidig morgonpromenad längs älven, där skogen vaknar till liv, är ett oslagbart sätt att starta dagen. Denna fridfulla miljö är en ren njutning för själen och en paus från livets brus.

Året Runt-Öppen med Diverse Boendealternativ

Älvdalens Camping välkomnar besökare året runt, med säsongens skiftningar som bidrar till nya, vackra scenerier. Utöver de traditionella campingplatserna, erbjuds även ett varierat urval av stugor, perfekt för de som söker lite extra komfort.

Sammanfattning:

För de som söker en flykt från vardagen och vill uppleva naturens lugn, är Älvdalens Camping det perfekta resmålet. Med dess unika läge vid Österdalälven, omfattande faciliteter och naturnära aktiviteter, är det en idealisk plats för både avkoppling och äventyr i hjärtat av Dalarna.

Hitta hit

Ribbholmsvägen 26 79631 Älvdalen
0251-123 44
kontakt@alvdalenscamping.se
Webbplats
Kordinater: 61.2295496, 14.0280165
Kordinater: 61°13’46.38″N, 14°1’40.86″E

Information

Pris från: 180 SEK
Antal campingplatser: 180 st
Antal campingplatser med elektricitet: 72 st
Säsong: Året om

Faciliteter

  • Elplatser
  • Kiosk
  • Lekplats
  • Minigolf
  • Stugor
  • Restaurang
  • Handikappanpassad
  • Wifi