FÄRSÅNS FRITID OCH FISKECAMP

Färsåns Fritid & Fiskecamp: En Harmonisk Tillflyktsort för Fiskeentusiaster

Välkomna till Färsåns Fritid och Fiskecamp, där lugnet från den omgivande naturen och det rika fiskelivet går hand i hand. Här erbjuds ett prisvärt och bekvämt boende för alla som söker en paus från vardagen och en möjlighet att fördjupa sig i fiskets ädla konst.

Beläget nära Ammerån, är detta en perfekt utgångspunkt för flugfiskaren. I området finner du även tjärnar och sjöar som välkomnar alla fisketyper. Oavsett om du är ute efter harr, öring, röding, abborre eller gädda, så har Färsåns omgivningar något att erbjuda.

Vår camping är en liten pärla med endast fem stugor på gården och en speciell stuga intill Ammerån, där du verkligen kan känna av flodens rogivande ljud. Här kan du finna frid i en äkta lantbruksmiljö. Vi är stolta över vår miljöprofil, med KRAV-godkänd odling som vittnar om vår strävan efter att leva i harmoni med naturen.

För de som föredrar att bo i husvagn, erbjuder vi platser med elektricitet, samt tillgång till toalett, dusch och diskmöjligheter. Allt är anpassat för att ge dig en så behaglig och naturvänlig vistelse som möjligt.

Välkommen till Färsåns Fritid och Fiskecamp – en plats där stillheten och fiskelyckan väntar på dig!

Hitta hit

Färsån 198 84070 Hammarstrand
0696-240 28
ljosefsson@telia.com
Webbplats
Kordinater: 63.2128898, 16.0981666
Kordinater: 63°12’46.4″N, 16°5’53.4″E

Information

Pris från: 200 SEK
Antal campingplatser: Info. saknas
Antal campingplatser med elektricitet: Info. saknas
Säsong:

Faciliteter

Stugor