KLINTAGÅRDENS CAMPING

Välkommen till Klintagårdens Camping, en fridfull tillflyktsort belägen vid den vackra Köpingviken strax utanför Borgholm på Öland. Denna familjevänliga campingplats är inte bara en plats för naturskön avkoppling men också en lägergård som vilar på kristna värderingar. Med sin underbara utsikt över viken och en mängd aktiviteter för alla åldrar, erbjuder Klintagården en unik semesterupplevelse.

Faciliteter och Boende

Klintagården är stolt över att erbjuda 135 campingtomter, varav hälften är tillgängliga för säsongscamping. Alla tomter är utrustade med elektricitet och vissa har även vatten direkt i elstolpen, vilket underlättar för en bekväm vistelse. Campingen erbjuder även 15 stugor med varierande standard samt möjlighet till pensionatboende.

Den badvänliga stranden vid campingen är tillgänglig för alla och särskilt anpassad för rörelsehindrade, vilket gör det lätt för alla gäster att njuta av Köpingvikens långgrunda sandstrand och dess lugna vatten.

Aktiviteter och Gemenskap

Under högsäsongen är Klintagården en plats full av liv och aktiviteter. Här arrangeras allt från gudstjänster och musikkvällar till föreläsningar och aftonbön. För barnen finns Klintapatrullen, en återkommande aktivitet som bjuder på både skoj och lärande i en trygg miljö. Campingen är en ideell förening som drivs av Equmeniakyrkans församlingar i region Öst, vilket borgar för ett innehållsrikt och värderingsdrivet program.

Nära Borgholms Attraktioner

Bara en kort bilresa från campingen ligger Borgholm, känt för sitt breda utbud av nöjen, shopping och mat. Besök gärna Sollidens slott och Borgholms slottsruin för en kulturell utflykt. För de naturintresserade erbjuder området runt campingen fantastiska cykelleder och strövområden, perfekt för att utforska Ölands unika landskap och njuta av storslagna solnedgångar över den svenska kusten.

En Plats att Längta Till

Klintagårdens Camping är mer än bara en camping; det är en plats där man kan återfå sinnesro, njuta av naturens skönhet och samtidigt delta i gemenskap och andliga aktiviteter. Oavsett om du söker en lugn retreat eller en aktiv semester med familjen, är Klintagården en idealisk destination.

Välkommen till Klintagårdens Camping – där avkoppling möter meningsfulla upplevelser i en av Ölands vackraste vikar.

Hitta hit

Klinta Bodars väg 8 38752 Köpingsvik
0485-722 40
bokning@klintagarden.se
Webbplats
Kordinater: 56.8855391, 16.7255922
Kordinater: 56°53’7.94″N, 16°43’32.13″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: 140 st
Antal campingplatser med elektricitet: 119 st
Säsong: 13/4 – 2/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Stugor

Handikappanpassad

Wifi