OSBY CAMPING

Välkommen till Osby Camping – en plats där avkoppling och naturnära upplevelser står i centrum. Med hela 100 campingplatser, varav 86 med elanslutning, erbjuder Osby Camping möjligheten att campa i hjärtat av Skåne. Oavsett om ni föredrar att slå läger vid sjön eller i skogsbrynet, hittar ni en perfekt plats här.

Sjönära Camping

Att vakna upp till ljudet av vatten som kluckar mot strandkanten och se solen spegla sig i Osbysjön är en upplevelse utöver det vanliga. Osby Camping erbjuder fantastiska platser direkt vid sjön där ni kan njuta av naturens lugn och skönhet.

Skogsnära Camping

För de som föredrar en mer skogsnära upplevelse finns platser omgivna av lummig grönska. Här kan ni höra fågelsång på morgonen och känna doften av skog under hela er vistelse. Skogens stillhet och ro ger en perfekt miljö för avkoppling och återhämtning.

Aktiviteter vid Osby Camping

Osby Camping erbjuder inte bara en vacker plats att slå läger, utan också en mängd aktiviteter för hela familjen. Ni kan hyra kanot eller roddbåt för att utforska Osbysjöns vackra vatten. För de som älskar fiske finns utmärkta möjligheter att fånga fisk i sjön.

Faciliteter på Campingen

På campingen finns moderna faciliteter som gör er vistelse bekväm och trivsam. Det finns duschar, toaletter och ett servicehus där ni kan diska och laga mat. Dessutom finns en liten butik där ni kan köpa grundläggande förnödenheter.

Utforska Skåne från Osby Camping

Osby Camping är också en utmärkt bas för att utforska Skåne. Regionen erbjuder en mängd sevärdheter och aktiviteter, från historiska platser och natursköna vandringsleder till charmiga småstäder och lokala marknader.

Kultur och Historia i Närområdet

Besök närliggande Osby och upplev dess rika kultur och historia. Staden är känd för sitt leksaksmuseum och andra kulturella institutioner som ger en inblick i regionens historia och traditioner.

Familjevänliga Aktiviteter

Osby Camping är en perfekt plats för familjer. Förutom vattenaktiviteter och fiske finns det lekplatser och öppna ytor där barnen kan springa och leka. Campingen erbjuder också temadagar och aktiviteter speciellt för barn under högsäsong.

Naturupplevelser året runt

Oavsett årstid är Osby Camping en plats för naturnära upplevelser. På sommaren kan ni njuta av sol och bad, medan hösten erbjuder fantastiska färger och möjlighet att plocka svamp och bär. På vintern förvandlas området till ett snölandskap perfekt för vinteraktiviteter.

Hundvänlig Camping

Glöm inte att ta med era fyrbenta vänner! Osby Camping är hundvänlig och erbjuder fina promenadstråk där ni och era husdjur kan njuta av naturen tillsammans.

Hållbar Turism

Osby Camping strävar efter att vara en hållbar och miljövänlig anläggning. Genom att erbjuda återvinningsstationer och uppmuntra miljövänliga vanor bland gästerna, bidrar vi till att bevara naturen för framtida generationer.

Boka din plats idag

Är ni redo att uppleva allt som Osby Camping har att erbjuda? Boka er plats idag och se fram emot en oförglömlig campingupplevelse i hjärtat av Skåne. Välkomna till Osby Camping – där naturen är ert hem och avkoppling är vår specialitet.


FAQs

Vad kostar det att campa på Osby Camping? Priserna varierar beroende på säsong och typ av plats. För aktuella priser, vänligen besök vår hemsida eller kontakta receptionen.

Är det tillåtet att grilla på campingen? Ja, det finns särskilt anvisade grillplatser där ni kan grilla. Vi ber er att följa säkerhetsföreskrifterna och använda grillarna med försiktighet.

Kan jag ta med min hund till Osby Camping? Absolut! Osby Camping är hundvänlig och vi välkomnar era fyrbenta vänner. Vi ber er att hålla hundarna kopplade och visa hänsyn till andra gäster.

Vilka aktiviteter finns det för barn på Osby Camping? För barn finns det lekplatser, öppna gräsytor för spel och lek samt organiserade aktiviteter under högsäsong. Barnen kommer att älska att utforska området och delta i våra temadagar.

Hur bokar jag en plats på Osby Camping? Bokningar kan göras online via vår hemsida eller genom att kontakta vår reception direkt. Vi rekommenderar att boka i förväg, särskilt under högsäsong, för att garantera en plats.

Finns det Wi-Fi på campingen? Ja, vi erbjuder gratis Wi-Fi för våra gäster. Information om inloggning får ni vid incheckning.

Hitta hit

Ebbarpsvägen 84 28343 Osby
0479-311 35
info@osbycamping.nu
Webbplats
Kordinater: 56.3650627, 14.0006053
Kordinater: 56°21’54.23″N, 14°0’2.18″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 100 st
Antal campingplatser med elektricitet: 100 st
Säsong: 8/4 – 10/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Stugor

Handikappanpassad

Wifi