JÄGERSBO CAMPING SWECAMP

Upplev Jägersbo Camping Swecamp: En Pärla på Den Skånska Landsbygden

Mitt i hjärtat av den skånska landsbygden, där ås möter slätt, hittar du Jägersbo Camping Swecamp. Denna året-runt-öppna campingplats erbjuder en fantastisk tillflyktsort vid Ringsjöns strand, perfekt för både avkoppling och äventyr. Med 150 campingtomter med el, strandnära tältplatser och nio villavagnar att hyra, finns det något för alla.

Jägersbo Camping Swecamp Skåne

Jägersbo Camping Swecamp ligger i en naturskön miljö som erbjuder en perfekt balans mellan bekvämligheter och naturlig skönhet. Den moderna servicebyggnaden omfattar faciliteter som barnduschrum och hunddusch, vilket gör det till en idealisk plats för familjer och husdjursägare.

Faciliteter och Boendealternativ

Campingen erbjuder ett brett utbud av boendealternativ. Förutom de 150 campingtomterna med el, finns strandnära tältplatser som ger direkt tillgång till vattnet. De nio villavagnarna är fullt utrustade och erbjuder bekvämt boende året runt. Servicehuset är modernt och välutrustat, vilket säkerställer att gästerna har allt de behöver för en bekväm vistelse.

Aktiviteter på Jägersbo Camping

Det finns ingen brist på aktiviteter på Jägersbo Camping Swecamp. Gäster kan hyra kanoter, båtar och trampbåtar för att utforska Ringsjön. Minigolfbanan med sjöutsikt erbjuder en rolig utmaning för alla åldrar, och den generösa bryggan är perfekt för svalkande dopp och fiske. Oavsett om du vill ta en lugn tur på sjön eller utmana en vän i minigolf, finns det något för alla.

Utforska Skåne Från Jägersbo Camping

Jägersbo Camping Swecamp är den perfekta utgångspunkten för att utforska Skåne. Inom en kort bilresa hittar du Skånes Djurpark och Bosjökloster Slott, båda bara 10 minuter bort. Den danska huvudstaden Köpenhamn ligger mindre än en timme bort med bil, vilket gör det enkelt att ta en dagsutflykt till denna livliga metropol.

Närhet till Natur och Kultur

Campingen ligger mitt i ett område som erbjuder både naturskönhet och kulturupplevelser. Ringsjöns klara vatten är perfekt för bad och fiske, och de omgivande landskapen är idealiska för promenader och cykelturer. Närheten till sevärdheter som Skånes Djurpark och Bosjökloster Slott gör det enkelt att kombinera naturupplevelser med kulturella utflykter.

Mat och Dryck på Jägersbo Camping

Under sommarhalvåret erbjuder Jägersbo Camping en minilivs med bland annat nybakade bullar. Detta gör det enkelt för gästerna att njuta av färska bakverk och andra nödvändigheter utan att behöva lämna campingplatsen. För de som vill laga egna måltider finns det också möjligheter för matlagning på plats.

Avkoppling och Bekvämlighet

Jägersbo Camping Swecamp är utformad för att erbjuda maximal avkoppling och bekvämlighet. De moderna faciliteterna och det vackra läget vid Ringsjön gör det till en idealisk plats för en lugn och avkopplande semester. Oavsett om du vill koppla av vid sjön, utforska den skånska landsbygden eller ta en dagstur till Köpenhamn, erbjuder Jägersbo Camping något för alla.

Boende För Husdjur

För de som reser med husdjur är Jägersbo Camping ett utmärkt val. Servicehuset inkluderar en speciell hundduschfaciliteter, vilket gör det enkelt att hålla dina förtjänta vänner rena och bekväma under vistelsen. De rymliga campingtomterna och närheten till naturen ger också gott om utrymme för husdjur att sträcka på benen och njuta av utomhusmiljön.

Planera Din Vistelse på Jägersbo Camping

Att planera en vistelse på Jägersbo Camping Swecamp är enkelt och bekvämt. Med en mängd olika boendealternativ och aktiviteter att välja mellan, är det en idealisk destination för både korta och långa vistelser. Campingen är också lättillgänglig med bil, vilket gör det till en bekväm bas för att utforska hela Skåne.

Slutsats

Jägersbo Camping Swecamp erbjuder en unik kombination av naturskönhet, bekvämlighet och ett brett utbud av aktiviteter. Beläget vid Ringsjöns strand, mitt på den skånska landsbygden, är den perfekta platsen för en avkopplande och äventyrlig termin. Med sina moderna faciliteter, strandnära tältplatser och mångsidiga boendealternativ, har Jägersbo Camping något att erbjuda alla.

Vanliga Frågor

Vilka boendealternativ finns på Jägersbo Camping Swecamp?

Jägersbo Camping Swecamp erbjuder 150 campingtomter med el, strandnära tältplatser och nio villavagnar för uthyrning.

Vilka aktiviteter finns på Jägersbo Camping?

Gäster kan hyra kanoter, båtar och trampbåtar, spela minigolf och bada från den generösa bryggan. Sjön erbjuder också möjligheter för fiske.

Vad finns i servicehuset på Jägersbo Camping?

Servicehuset är modernt och inkluderar faciliteter som barnduschrum och hunddusch, vilket gör det idealiskt för familjer och husdjursägare.

Hur nära är Jägersbo Camping till sevärdheter i Skåne?

Skånes Djurpark och Bosjökloster Slott ligger ca 10 minuter bort med bil, och Köpenhamn nås på under en timme.

Finns det matalternativ på campingen?

Ja, under sommarhalvåret finns en minilivs med bland annat nybakade bullar. Det finns också möjligheter för matlagning på plats.

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om evenemang på Jägersbo Camping?

Följ Jägersbo Camping Swecamp på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om kommande evenemang och specialaktiviteter.

Hitta hit

Fiskaregränd 1 Sätofta 24335 Höör
0413-55 44 90
camping@jagersbo.se
Webbplats
Kordinater: 55.9032638, 13.5649544
Kordinater: 55°54’11.75″N, 13°33’53.84″E

Information

Pris från: 440 SEK
Antal campingplatser: 150 st
Antal campingplatser med elektricitet: 150 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi