Sandviks Camping

Hitta hit

Årsvik 102 38065 Degerhamn
0732-014166
info@sandvikscamping.com
Webbplats
Kordinater: 56.3789619, 16.4035858
Kordinater: 56°22’44.26″N, 16°24’12.91″E

Information

Pris från: 100 SEK
Antal campingplatser: 100 st
Antal campingplatser med elektricitet: 42 st
Säsong: 27/4 – 30/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Wifi


Sandviks Camping: Din Gateway till Ölands Alvaret

Sandviks Camping, belägen på den vackra västkusten av södra Öland. Bara en kort promenad från Degerhamn. Erbjuder en unik upplevelse för natur- och fågelskådningsentusiaster. Som granne till det öländska Alvaret med dess unika flora. Är campingen en perfekt utgångspunkt för att utforska de natursköna omgivningarna och den rika biologiska mångfalden som Öland är känt för.

Nära Naturen

Med sitt läge intill Alvaret erbjuder Sandviks Camping tillgång till en av Sveriges mest unika naturupplevelser. Alvarets öppna landskap och speciella ekosystem gör det till en av de bästa platserna för fågelskådning i landet. Speciellt under migrationsperioderna då fåglar från hela Europa passerar här. En halvtimmes bilfärd tar dig till Ottenby fågelstation, ett måste för varje fågelskådare.

Perfekt för Aktiva Besökare och Hundägare

För de som föredrar att hålla sig aktiva eller vill njuta av naturen tillsammans med sina fyrbenta vänner. Erbjuder området kring campingen gott om stigar som är perfekta för långa promenader eller rastning av hundar. Campingen är en idealisk plats för de som vill kombinera sin kärlek för naturen med fysisk aktivitet.

Strandplatser med Förstklassig Utsikt

En av höjdpunkterna på Sandviks Camping är möjligheten att njuta av solnedgången från första parkett. Våra strandplatser vid vattnet erbjuder en oslagbar vy över havet. Där du kan se solen doppa ned i horisonten i en spektakulär färgprakt. Det är en upplevelse som garanterat blir ett kärt semesterminne.

Utforska Södra Ölands Skönhet

Sandviks Camping är mer än bara en campingplats; det är en port till de många underverk som Öland har att erbjuda. Oavsett om du är intresserad av att utforska det historiska landskapet på Alvaret, uppleva spännande fågelliv, eller bara vill koppla av vid stranden, har Sandviks Camping något för alla.

Välkommen till Sandviks Camping

Sandviks Camping välkomnar dig till en semester fylld med naturupplevelser, avkoppling och äventyr. Oavsett om du är en inbiten fågelskådare, en naturälskare eller bara söker en lugn plats att njuta av med familj och vänner, är Sandviks Camping det perfekta valet för din nästa semester. Upptäck Ölands vackra västkust och allt vad den har att erbjuda från den bästa möjliga utgångspunkten.