ÅHUS MISSIONSGÅRD

Åhus Missionsgård – Camping i Vacker Tallskog

Åhus Missionsgård erbjuder en idyllisk campingupplevelse i en naturskön tallskog, bara 700 meter från stranden och havet. Med endast 24 platser och moderna WC/dusch-faciliteter i en fin servicestuga, får du en lugn och bekväm vistelse.

Historik och Lägesbeskrivning

Åhus Missionsgård är en kristen lägergård som byggdes mellan 1987 och 1989. Den ligger 3 km söder om Åhus och bara 800 meter från den fantastiska sandstranden vid Hanöbukten. Campingen är omgiven av vacker natur, med tallskog och sanddyner som skapar en fridfull och avkopplande miljö.

Faciliteter och Aktiviteter

På tomten finns det faciliteter för både avkoppling och aktivitet. Fotbolls- och beachvolleyplaner samt en lekplats finns tillgängliga för både barn och vuxna. Området är också rikt på strövstigar som slingrar sig genom den vackra naturen med tallskog och sanddyner, perfekt för promenader och naturupplevelser.

Servicestugan är utrustad med kök, tvättrum, duschar och toaletter, vilket ger alla bekvämligheter du behöver under din vistelse. Under sommarmånaderna finns även ett utekök tillgängligt, vilket gör matlagningen till en trevlig utomhusaktivitet.

Närhet till Stranden

Campingen ligger bara en kort promenad genom mossbeklädda sanddyner ner till den milsvida Östersjöstranden. Denna närhet till stranden gör Åhus Missionsgård till en idealisk plats för strandälskare, med möjligheter till bad, sol och strandaktiviteter.

En Lugnt och Fridfullt Campingupplevelse

Med endast 24 platser erbjuder Åhus Missionsgård en exklusiv och fridfull campingupplevelse. Detta är en plats där du kan njuta av naturen och lugnet, långt från stadens brus. De nya WC- och duschfaciliteterna i servicestugan bidrar till en bekväm och trevlig vistelse.

Välkommen till Åhus Missionsgård

Åhus Missionsgård är den perfekta destinationen för dem som söker en lugn och naturskön campingupplevelse med närhet till både skog och strand. Med sina moderna faciliteter och vackra omgivningar, erbjuder denna camping allt du behöver för en avkopplande och minnesvärd vistelse. Välkommen att upptäcka skönheten och stillheten vid Åhus Missionsgård!

Hitta hit

Strax söder om Åhus från väg 118Glansabovägen 50
044-247555
info@ahusmissionsgard.se
Webbplats
Kordinater: 55.9053522, 14.2670659
Kordinater: 55°54’19.27″N, 14°16’1.44″E

Information

Pris från: 360SEK
Antal campingplatser: 24 st
Antal campingplatser med elektricitet: 24 st
Säsong: 1/5 – 30/9

Faciliteter

Elplatser

Stugor

Wifi

Dusch

Toalett

Kök

Tvättrum