NEPTUNI CAMPING

Välkommen till Neptuni Camping: En Oas av Lugn och Natur

Neptuni Camping, beläget i hjärtat av Byxelkrok på norra Öland, erbjuder en fredfull och naturskön miljö perfekt för familjecamping. Denna charmiga plats bjuder in till en semester där du kan slappna av och verkligen bara ”vara”. Med ett utbud av boendealternativ, från rymliga campingtomter med fantastisk utsikt till avskilda platser för extra privatliv, har Neptuni något för varje besökare.

Boendealternativ: Från Stugor till Villavagnar

Neptuni Camping förstår vikten av bekvämlighet och flexibilitet under din vistelse. För de som inte tar med sig eget boende finns det möjligheter att hyra både stugor och villavagnar. Dessa boendealternativ är välutrustade och erbjuder en komfortabel bas för din semester, oavsett om du planerar en kort vistelse eller en längre semester.

Faciliteter och Service: Allt Du Behöver på Ett Ställe

På Neptuni Camping finns det gott om faciliteter för att förgylla din vistelse. En fotbollsplan, lekplats, minigolfbana, och trampbilar är bara några exempel på aktiviteter som håller både barn och vuxna underhållna. Den kombinerade receptionen och kiosken erbjuder enklare livsmedel, och under högsäsongen kan du njuta av färskt bakade frallor varje morgon.

Njut av Byxelkroks Charmiga Samhälle och Natur

Från campingplatsen är det en kort promenad till Byxelkroks lokala restauranger och sommarbutiker. Samhällets vackra hamnläge är perfekt för avkopplande promenader. För den som önskar utforska mer finns det en mataffär, postombud, och möjligheter för cykeluthyrning och tankning inom samhället. För golfentusiaster finns en 9-håls golfbana bara två kilometer bort.

Bad och Stränder Nära Neptuni

En kort promenad från Neptuni leder dig till Byxelkroks egna sten- och sandstrand. För de som föredrar längre sträckor med sand, ligger Böda Buktens berömda stränder endast fem kilometer bort, erbjudande stränder som Homrevet, Lyckesand och Böda Sand.

Utforska Ölands Attraktioner Från Neptuni

Neptuni Camping är en utmärkt utgångspunkt för att utforska norra Ölands sevärdheter. Besök Neptuni Åkrar, Trollskogen, Lindreservatet, och den berömda fyren Långe Erik på Ölands Norra udde. För den äventyrslystne erbjuder Byxelkroks hamn båtutflykter till den mystiska ön Blå Jungfrun och regelbundna färjor till Oskarshamn under högsäsongen.

Slutsats: Din Perfekta Semester på Neptuni Camping

Med dess breda utbud av boenden, familjevänliga aktiviteter och närhet till både natur och kultur, är Neptuni Camping det idealiska valet för din nästa semester. Oavsett om du söker ett lugnt avbrott från vardagen eller en aktiv semester med familjen, erbjuder Neptuni Camping en minnesvärd upplevelse för alla.

Hitta hit

Småskogsvägen 2 38775 Byxelkrok
0485-284 95
info@neptunicamping.se
Webbplats
Kordinater: 57.3302398, 17.0117861
Kordinater: 57°19’48.86″N, 17°0’42.43″E

Information

Pris från: 150 SEK
Antal campingplatser: 250 st
Antal campingplatser med elektricitet: 250 st
Säsong: 21/4 – 1/10

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad