Bergbetningen

Bergbetningen Ställplats – Bekvämt Nära Visby och Naturupplevelser

Bergbetningen ställplats, en välorganiserad och grusbelagd parkeringsyta, erbjuder en utmärkt bas för besökare som utforskar Visby och dess omgivningar. Denna praktiska ställplats ligger strategiskt placerad norr om Visby, intill en populär genomfartsled som ger enkel åtkomst till regionens många sevärdheter.

Tillgänglighet och Närhet:

En av de stora fördelarna med Bergbetningen ställplats är dess närhet till en välanvänd cykelbana. Denna bana erbjuder en naturskön och bekväm rutt direkt in till hjärtat av Visby Centrum. För dem som önskar utforska norrut finns även enkla förbindelser till populära destinationer som Snäckgärdsbaden och Själsö. Oavsett om du är intresserad av historiska utflykter, badstränder eller pittoreska byar, är Bergbetningen ställplats en utmärkt utgångspunkt.

Perfekt för Utforskare:

Bergbetningen ställplats är idealisk för resenärer som söker en enkel och tillgänglig plats att parkera sin husvagn eller husbil. Med dess centrala läge erbjuder den en perfekt balans mellan stadsnära bekvämligheter och möjligheten att snabbt nå Gotlands vackra natur och kustlinje.

Hitta hit

Lummelundsväg 41 62141 Visby
Koordinater: 57.66063900, 18.32908300
Koordinater: 57°39’38.3″N, 18°19’44.7″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal ställplatser: 45 st
Antal med elektricitet: 0 st
Säsong: Året om