BÖDA STATION

Välkommen till Böda Station: Din Idylliska Semesterdestination

Böda Station, en charmig liten semesteranläggning med rötter i historien, bjuder in till en unik vistelse vid den före detta järnvägsstationen i Böda. Driven av Föreningen Nyktra Järnvägares Semesterhem (FNJ), strävar anläggningen efter att erbjuda gästerna en lugn och familjevänlig tillvaro, belägen i en avskild del av Öland, men ändå med närhet till bad och andra spännande upplevelser.


En Mångsidig Semesteranläggning

På Böda Station finner du ett brett urval av boendealternativ anpassade för alla typer av semesterfirare:

  • Stugor och Lägenheter: Idealiska för de som söker en bekväm och privat tillvaro. Dessa boenden hyrs i första hand ut veckovis, men erbjuds även per natt vid tillgänglighet.
  • Husvagnsplatser, Ställplatser och Tältplatser: Perfekta för dig som föredrar den nära kontakten med naturen och en mer traditionell campingupplevelse.

Säsongens Höjdpunkter

Böda Station välkomnar gäster från helgen innan midsommar till och med vecka 32 varje år. Dessutom håller vi öppet under två speciella helger i september:

  • Hundhelgen: Den första helgen i september, en tid då våra fyrbenta vänner är extra välkomna.
  • Skördehelgen: En festlig helg som avslutar säsongen med stil, där efter stänger vi dörrarna för året.

En Inbjudan till Avkoppling och Äventyr

Böda Stations ambition är att skapa en plats där avkoppling och familjevänliga aktiviteter går hand i hand. Här kan du njuta av lugna stunder i en naturskön miljö, samtidigt som du har nära till Ölands många attraktioner och äventyr. Oavsett om du vill utforska öns vackra stränder, ta del av lokala evenemang eller bara koppla av i den fridfulla omgivningen, är Böda Station den perfekta utgångspunkten för din semester.


Välkomna till En Semester Utöver Det Vanliga

Vi på Böda Station ser fram emot att välkomna dig till en semesterupplevelse fylld med lugn, komfort och oförglömliga minnen. Oavsett om du planerar en avslappnande retreat eller en aktiv familjesemester, erbjuder Böda Station det bästa av båda världarna. Boka din vistelse idag och upptäck allt som denna unika destination har att erbjuda. Välkomna!

Hitta hit

Böda stationsväg 12 38773 Löttorp
0485-223 06
info@bodastation.se
Webbplats
Kordinater: 57.2604224, 17.0308731
Kordinater: 57°15’37.52″N, 17°1’51.14″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 11 st
Antal campingplatser med elektricitet: 11 st
Säsong:

Faciliteter

Elplatser

Stugor