RÄTANS CAMPING

Välkommen Året Runt till Vår Naturnära Camping

Vår camping välkomnar gäster året om, med reception och badmöjligheter öppna från juni till mitten av augusti. Kolla vår välkomstsida för de senaste uppdateringarna. Utöver de traditionella campingplatserna erbjuder vi även speciella ställplatser för en mer flexibel vistelse.

Vi förstår vikten av att vara uppkopplad, därför har vi wifi tillgängligt för alla våra besökare. Medan vi inte tillåter förhandsbokning av specifika platser, garanterar vi en plats som möter dina behov.

I vår välkomnande reception kan du avnjuta mjukglass, kaffe med något gott till, en lätt lunch, eller ställa frågor till vår kunniga personal. För en avkopplande stund erbjuder vi en vedeldad bastu och en mysig badtunna att hyra.

Praktiska faciliteter inkluderar tvättmaskin, torktumlare och strykutrustning. För husbilägare finns en latrintömningsstation för lösa tankar, medan fasta tankar töms på en särskilt anvisad plats.

Välj mellan våra 32 elplatser med 10 A säkring eller ett stort antal platser utan el. Tältcampare har gott om utrymme att välja mellan. Vårt servicehus är modernt och rent, med toaletter och duschar (utan extra kostnad) samt ett fullt utrustat kök och sällskapsrum med TV.

Vår camping är öppen för både sommar- och vintersäsongen och vi välkomnar husbilar, husvagnar och tältare. Vare sig du letar efter en lugn reträtt eller ett äventyr i naturen, är vår camping den perfekta platsen för dig. Välkommen att uppleva vår gästvänlighet och natursköna omgivningar!

Hitta hit

Sjövägen 79

84030 Rätan
0682-101 21
info@ratanscamping.se
Webbplats
Kordinater: 62.4801116, 14.5379092
Kordinater: 62°28’48.4″N, 14°32’16.47″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 32 st
Antal campingplatser med el: 32st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Stugor

Wifi