KAPELLUDDEN CAMPING & STUGOR

Kapelludden Camping – Trivsam Fyrstjärnig Camping med Nära till Allt!

Inbäddad längs Ölands vackra kustlinje erbjuder Kapelludden Camping en unik kombination av stillsam strandnära vistelse. Och det pulserande livet i närliggande Borgholm. Denna pittoreska camping- och stugby är den perfekta tillflyktsorten för de som vill njuta av det bästa av två världar – lugn och ro samt underhållning.


Kapelludden – Ölands närmaste camping!

I hjärtat av Ölands natursköna skönhet står Kapelludden Camping som en fyr för resenärer som söker en minnesvärd semesterupplevelse. Med sitt direkta läge vid strandkanten är besökarna bara några steg från Kalmarsunds lugnande vatten. Närheten till Borgholm, en livlig sommarstad, säkerställer att din vistelse är fylld med shopping, mat och fritidsaktiviteter, allt inom gångavstånd.

Trivsam fyrstjärnig camping med nära till allt!

Att välja Kapelludden Camping & Stugor innebär att du inte längre behöver kompromissa mellan en strandsemester och en stadsresa. Dess strategiska läge säkerställer att oavsett om du är sugen på att sola, bada eller utforska lokala butiker och nattliv, är allt bekvämt nära. Blandningen av naturens stillhet med stadens livfullhet gör denna campingplats till en unik punkt på Ölands karta.

Boendealternativ som möter alla behov

Med 500 campingplatser att välja mellan erbjuder Kapelludden ett brett utbud från grundläggande till fullt utrustade platser med el, vatten och avlopp. För de som föredrar en mer bekväm vistelse finns det 32 moderna stugor och lägenheter tillgängliga för uthyrning, många med fantastisk utsikt över Kalmarsund. Varje boendealternativ är utformat för att göra din vistelse så avkopplande och njutbar som möjligt, med privata terrasser och nära till badplatser.

Faciliteter för en bekymmersfri vistelse

Kapelludden Camping handlar inte bara om att vara utomhus; det handlar också om komfort och bekvämlighet. Anläggningen är utrustad med moderna servicebyggnader, kök och en minilivs för att tillgodose alla dina behov under din vistelse. För avkoppling och skoj finns lekplatser för barn, simskola och det närliggande Borgholms Badhus. Som erbjuder pooler inomhus och utomhus, ett fräscht gym och en vattenrutschkana, vilket säkerställer att det alltid finns något att göra oavsett väder.

Det är alltid badläge på Kapelludden

Den långgrunda stranden och privata bryggan gör Kapelludden till ett paradis för badare och solälskare. Campingens engagemang för att erbjuda en familjevänlig miljö är uppenbar i dess utbud av faciliteter designade för barn, inklusive särskilda lekområden och specialiserade aktiviteter som simlektioner.


Kapelludden Camping & Stugor

Mer än bara en plats att bo på; det är en destination som erbjuder en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du söker en fredlig reträtt vid havet eller en aktiv semester fylld med äventyr och utforskning har Kapelludden något för alla. Dess blandning av naturskönhet, omfattande faciliteter och närhet till Borgholms charm gör det till ett idealiskt val för din nästa semester. Så varför vänta? Upptäck glädjen med camping på Kapelludden Där varje dag erbjuder en ny möjlighet att utforska, koppla av och skapa bestående minnen.