HEDE CAMPING

Hede Camping: En Säsongsöverskridande Oas av Aktiviteter

Sommarskoj på Hede Camping

Hede Camping förvandlas under sommarmånaderna till en lummig och lekfull tillflykt, perfekt för familjer och vänner. Området är utrustat med generösa grönområden som inbjuder till aktiviteter och avslappning. Här kan du ta en simtur i utomhuspoolen eller susa nerför vattenrutschkanan, utmana familjen i en omgång minigolf, eller hålla formen vid utegymmet. Campingen erbjuder också en hundrastgård för fyrbenta vänner och en lekpark för de yngsta.

Äventyrslystna kan hyra S.U.P-brädor, kajaker och kanoter för utforskning på vattnet. Prova på biljardfotboll eller beachvolleyboll för en sportig eftermiddag. Allt detta inom gångavstånd från Hede Centrum.

Vinterglädje och Skoteräventyr

När vintern sveper in över Hede Camping, lockar det vita landskapet skoterentusiaster. Många väljer att spendera säsongen här med sina husvagnar, medan andra hyr stugor för kortare vistelser. Campingen är också en populär utgångspunkt för skidåkare tack vare dess närhet till välkända skiddestinationer som Vemdalen, Funäsfjällen och Lofsdalen.

För de som föredrar längdskidor erbjuder Hede golfbana, belägen intill campingen, preparerade spår för vintersport.

Kultur och Natur vid Sonfjället

Hede Turistinformation, drivet av Hede Företagargrupp, ligger i anslutning till campingen och erbjuder en skatt av information om Sonfjällsbygden. I butiken hittar du kartor, böcker, souvenirer och lokalt hantverk. Besök också utställningen om områdets natur och kultur, med ett aktuellt tema om Musiken i Hede.

Välkommen till Hede Camping, där varje säsong bjuder på nya äventyr och minnen att skapa!

Hitta hit

Broder Torsväg 37 84093 Hede
070-410 20 52
Webbplats
Kordinater: 62.418668, 13.522309
Kordinater: 62°25’7.2″N, 13°31’20.31″E

Information

Pris från: 350SEK
Antal campingplatser: 108st
Antal campingplatser med elektricitet: 108st
Säsong: Året om

Faciliteter

Kiosk

Stugor

Restaurang

Tvättstuga