SVEGS CAMPING

Svegs Camping: Ett Åretruntäventyr vid Ljusnans Strömmande Vatten

Beläget i hjärtat av Sveg och intill Ljusnans kluckande vatten, välkomnar Svegs Camping gäster året om. Med dess centrala läge har du nära till allt från lokala butiker och restauranger till äventyrliga aktiviteter som jakt, fiske, och upptäcktsfärder i den orörda naturen.

Endast ett stenkast från campingen hittar du Svegs nya simhall, en perfekt plats för bad, simning och avkoppling. Med en 25-meter lång bassäng, hopptorn, vattenrutschbana, klättervägg, och ett särskilt lekområde för barn, erbjuder simhallen något för alla åldrar. Och missa inte att unna dig en stund i bubbelpoolen eller en fika i det tillhörande cafét.

För de som är ute efter ett fynd är Dollarstore bara en kort promenad bort. Och för fiskeentusiasten erbjuder Ljusnan möjligheter att dra upp storöringar direkt i Svegs hjärta.

Stötta på en av de stora träbjörnarna som hälsar dig välkommen till Sveg, eller håll utkik efter de verkliga björnarna som strövar i Härjedalens skogar.

När snön faller, förvandlas landskapet till ett vinterparadis. Endast fem kilometer bort ligger Björnberget där slalomåkare kan njuta av utsikten från fem olika nedfarter, en funpark och en barnvänlig backe.

Välkomna till Svegs Camping, en port till äventyr och avkoppling i Svegs mångsidiga landskap!

Hitta hit

84232 Sveg
0680-130 25
info@svegscamping.se
Webbplats
Kordinater: 62.0326745, 14.364443
Kordinater: 62°1’57.63″N, 14°21’51.99″E

Information

Pris från: 330 SEK
Antal campingplatser: 110 st
Antal campingplatser med el: 110 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad