Kvarnsjö Camp och Vandrarhem

Kvarnsjö Camp & Vandrarhem: En Charmig Trestjärnig Camping med Miljöfokus

Upptäck Kvarnsjö Camp & Vandrarhem – En mysig året runt öppen camping belägen i pittoreska Kvarnsjö i Bergs kommun i södra Jämtland. Tidigare en traditionell bondgård som är en familjeägd pärla. Under ledning av paret Olofsson, omvandlats till en modern trestjärnig camping med stark miljöprofil.

Vår terrasscamping erbjuder både soliga platser och skuggade undangömmen. Samt möjligheten att hyra stugor, rum eller lägenheter för en bekväm vistelse. Upplev modern bekvämlighet i våra loft på höskullen, där du från en möblerad balkong kan njuta av vidsträckta utsikter.

Gårdens stallet har omvandlats till ett servicehus och ladugården till ett mysigt sällskapsrum komplett med TV och pingisbord. För en genuin naturupplevelse, besök vår lappkåta med eldstad där du kan grilla och koka kaffe.

Aktiviteter abonnerar inte på årstiden här hos oss. Hyr en kanot, utforska de omgivande vatten med ett fiskekort eller susa genom våra skidspår, med ett uppfriskande bastubad som avslutning. Husdjur är hjärtligt välkomna, och vi har givetvis gratis WiFi för alla våra gäster.

Välkommen till Kvarnsjö Camp & Vandrarhem, där miljö och komfort möts i en genuin jämliandsk miljö. Upplev skidåkningens fröjd och sommarens fiskeäventyr i en avkopplande atmosfär där dina husdjur är lika välkomna som du.

Hitta hit

Kvarnsjö 905 84031 Åsarna
0682-220 16
info@kvarnsjocamp.com
Webbplats
Kordinater: 62.5632304, 14.3875516
Kordinater: 62°33’47.63″N, 14°23’15.19″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: Info. saknas
Antal campingplatser med el: Året runt-öppen
Säsong:

Faciliteter

Kiosk

Stugor

Wifi